020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

TapasTheater in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
TapasTheater in Amsterdam

TapasTheater is een theater en foodbar in één, gelegen in Amsterdam (Centrum-Oost) tussen metro Weesperplein en Oosterpark. De unieke Pix ’n Mix methode zorgt ervoor dat je je eigen ideale avond samen kunt stellen, die bestaat uit korte theatervoorstellingen, lekker eten en gezellig borrelen. In het souterrain bevinden zich theaterzaaltjes waar drie keer per avond drie verschillende voorstellingen van twintig minuutjes worden gespeeld, elke voorstelling in een eigen zaaltje. Voor, tussen en/of na de voorstellingen geniet je van ons uitgebreide horeca-aanbod. Bij TapasTheater hoef je dus niet te kiezen uit theaterbezoek of dineren of borrelen, maar combineer je ze alle drie op één avond.

Alle voorstellingen worden gespeeld door professionele artiesten en geselecteerd door een commissie. Alle voorstellingen zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en wisselend van genre: van toneel tot muziek, en van cabaret tot dans. Iedere twee á vier weken wisselt de programmering.

In tegenstelling tot wat de naam wellicht doet vermoeden, serveren we géén tapas zoals je die uit Spanje kent. Bij ons staat ‘tapas’ voor kleinere portie. Zodat je zowel voor, tussen als na de voorstellingen kan genieten van onze gerechtjes. Je hoeft dus niet voor aanvang van de eerste voorstelling een volledig maaltijd genuttigd te hebben.

Inclusief
  • 2 Voorstellingen
  • Drie gerechtjes naar keuze ( Gelijk aan een volwaardige hoofdmaaltijd)
  • Als dessert een heerlijke taartje van Petit gâteau
  • Borrelplank to share

Optioneel

Hebben jullie niet genoeg aan twee voorstellingen? Het is mogelijk om nog een extra voorstelling bij te boeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan