Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

This is Holland & A’dam Lookout in Amsterdam

Details over dit uitje
This is Holland & A’dam Lookout in Amsterdam

THIS IS HOLLAND en A’DAM LOOKOUT combinatie van Mokum Events! Een unieke vliegervaring gecombineerd met een prachtig 360 uitzicht.

This is Holland Flight Experience

Alle in’s and out’s van Nederland willen beleven in één uur? Dit is mogelijk bij This is Holland!

This is Holland is een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan.

Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof je rakelings over de must-sees van de Lage Landen vliegt.  En ook de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet, sta je weer buiten, een onvergetelijke ervaring rijker.

A’dam Lookout

Bezoek het observatiedek met een ongeëvenaard uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap. Bovendien kun je de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst.

De bijbehorende interactieve tentoonstelling over Amsterdamse geschiedenis en cultuur geeft achtergrondinformatie bij wat je allemaal ziet.

Inclusief:
  • Entreeticket This is Holland
  • Entree A'dam lookout
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan