020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tour de BonTon in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Tour de BonTon in Amsterdam

Ooit afgevraagd wat er gebeurt achter de deuren van een high-end strip- en seksclub? Bij Tour de BonTon geven we je een uniek kijkje in de wereld van de seksindustrie in Amsterdam.

Ontdek het best bewaarde geheim van Amsterdam en krijg een exclusieve, gedeeltelijk selfguided, tour achter de schermen van de beroemdste high-end strip- en seksclub van Amsterdam. Tijdens deze tour van ongeveer een uur, die wordt gehost door een voormalig sekswerker, ontdek je een prachtig, exclusief bordeel in een discreet grachtenpand naast de Heineken Experience. Dit is je kans om al je prangende vragen over de Amsterdamse seksindustrie te stellen en alles te weten te komen over legale prostitutie in Nederland!

Tijdens deze unieke Amsterdamse tour is een voormalig sekswerker aanwezig die je meeneemt in een mysterieuze wereld van de seksindustrie en aan wie je alles kunt vragen. Luister naar de grappige, vreemde en interessante verhalen die alleen echte insiders in de industrie kunnen vertellen. Je hoort hoe het is om een sekswerker in Amsterdam te zijn, leert over veiligheidsmaatregelen, lokale prijzen en je ontdekt hoe het is ’s nachts in een club als BonTon eraan toe gaat. Vooroordelen en stigma’s worden weggenomen en het werk en de industrie worden in een ander daglicht geplaatst.

Daarnaast krijg je ook de kans om zelf alle kamers, inclusief de kleedkamer, VIP kamers en de bar zelf te ontdekken. Scan de QR-code in elke kamer met je telefoon en kom meer te weten over wat daar ’s nachts gebeurt. Bovendien kun je zelf de strippalen beklimmen zelf; laat je meest sexy moves zien en maak de meest unieke foto’s.

Let op: Mocht de groep te aangeschoten zijn en vervelend gedrag vertonen, heeft Tour de BonTon het recht om de groep te verzoeken het pand te verlaten! Het uitje zal dan vooralsnog volledig in rekening gebracht worden!

Belangrijk : De voertaal van de rondleiding is Engels. De tour wordt alleen in het Nederlands gegeven indien alle bezoekers Nederlands verstaan!

Inclusief:
  • (Ex)prostituee als gids
  • 60-minuten durende tour
  • Gratis welkomstdrankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan