020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tour de BonTon in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Tour de BonTon in Amsterdam

Een rondleiding in de meest exclusieve seksclub van Nederland! Dit is een ervaring die u echt mee wilt maken. Dichterbij Amsterdam en de prostitutie zult u nooit meer komen. Een professionele gids neemt u mee in de wereld van de striptease, seks en erotiek. Een uniek kijkje achter de schermen van de wereld die u altijd al eens van dichtbij wilde zien.

Tijdens deze tour loopt u letterlijk door het hele gebouw heen. De gids zal u alles vertellen over het oudste beroep ter wereld die Amsterdam op de wereldkaart heeft gezet. Er is veel veranderd in de prostitutiewereld door de eeuwen heen. De gids zal u deze bijzondere geschiedenis op een leuke, interessante manier vertellen.

Tijdens de rondleiding krijgt u ook de VIP-kamers te zien, en tja.. wie zullen hier ooit zijn geweest? U loopt zelfs door de kleedkamers en de badkamers van seksclub Bonton heen. De beelden, de geluiden en de geuren. Ze voeren u mee naar de fascinerende wereld van de erotiek. De medewerkers van Bonton staan open voor al uw vragen. En maak vooral gebruik van deze gelegenheid, want deze kans krijgt u nooit meer! En hoe gek je vraag ook is, stel ze gerust, want hier zijn ze echt wel iets gewend!

Het historische gebouw waarin de Bonton is gevestigd, bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Het pand beschikt over vier verdiepingen. In het pand bevindt zich een bar, verschillende kamers en een stripgedeelte. Uw gids zal tijdens deze tour u alles vertellen over de geschiedenis van dit bijzondere gebouw.

Tour de Bonton is een unieke ervaring waardoor u gegarandeerd met een mooi verhaal thuiskomt uit Amsterdam!

Let op: De voertaal van de rondleiding is Engels. De tour wordt alleen in het Nederlands gegeven indien alle bezoekers Nederlands verstaan!

Mocht u een privé tour willen boeken? Dat kan bij een minimale afname van 15 tickets!

Inclusief:
  • (Ex)prostituee als gids
  • 60-minuten durende tour
  • Gratis welkomstdrankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Let op, bij een groepsgrootte onder de 14 personen zal u met andere gezelschap de tour krijgen! Hierdoor is er kans dat de tour ook in het Engels wordt gegeven!!!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan