Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdam Light Festival Winter Cruise

Details over dit uitje

Het jaarlijkste Amsterdam Light Festival staat weer voor de deur! Deze editie vindt plaats van 29 november 2018 tot en met 20 januari 2019 en ok dit jaar heeft Mokum Events weer de leukste vaart voor u samengesteld. Een origineel uitje met uw vrienden of collega’s? Dan is deze vaart de uitgewezen mogelijkheid!

En dat is nog niet alles. Tijdens deze vaart kunt u kiezen tussen heerlijke glühwein of warme chocolademelk met een lekkernij!

Tijdens dit winterse lichtkunstfestival verlichten ruim 30 kunstwerken en installaties van (internationale) kunstenaars, ontwerpers en architecten de binnenstad van Amsterdam.

Dit jaar hebben de kunstenaars zich laten inspireren door het thema ‘The Medium is the Message’. Het idee achter deze beroemde uitspraak van de Canadese wetenschapper Marshall McLuhan was simpel: niet alleen de boodschap zélf is belangrijk, ook de manier waarop we die sturen. Licht speelt daar op verschillende manieren een belangrijke rol als boodschapper in.

Naast de lichtkunstwerken is er ook in Amsterdam zelf veel over het thema te ontdekken. Licht als 'medium' komt op allerlei plekken in de stad voor. Soms letterlijk en soms via verhalen over de geschiedenis van gebouwen, straten of bruggen.

De kunstwerken zijn tijdens de festivalperiode dagelijks van 17.00 tot 23.00 uur verlicht. Zoals elk jaar is het festival zowel varend, fietsend als wandelend te bewonderen!

Inclusief:
  • Onbeperkt gluhwein/warme chocolademelk
  • Privé sloep met schipper
  • Lekkernij
  • Overkapping indien gewenst
  • Verwarming en fleecedekens
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan