Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Architectuur Rondleiding Oostelijk Havengebied in Amsterdam

Details over dit uitje
Architectuur Rondleiding Tour Oostelijk Havengebied Mokum Events Amsterdam

Mokum Events is trots op Amsterdam en laat u graag genieten van de schoonheid, o.a. met de verrassing: de Architectuur Rondleiding Oostelijk Havengebied.

Misschien kent u dit gebied wel van vroeger; donkere grimmige kades waar het schijnbaar altijd motregende.

Waar regelmatig dingen passeerden die het daglicht niet konden verdragen.

En wellicht was het vroeger ook wel een beetje zo...

Heden ten dage heeft dit gebied zich echter ontwikkeld tot een moderne en gewilde woonwijk met opmerkelijke en gevarieerde architectuur. U weet werkelijk niet wat u ziet!

Bekende architecten uit binnen- en buitenland hebben dit eens zo troosteloze gebied omgetoverd tot een hoogstandje van architectonische schoonheid. Diverse stijlen lopen door elkaar heen en in elkaar over, waarbij een belangrijk deel van de bestaande monumentale architectuur op een indrukwekkende wijze behouden werd.

Kijk uw ogen uit bij de gevarieerde woningbouw, het KNSM-eiland, de nieuwe grachtjes en bruggetjes van het Java-eiland, de vrije kavels op Borneo en reuzenblokken als The Whale op Sporenburg en verbaas u!

Tip:

De tocht kan ook met de fiets worden gedaan tegen een meerprijs van € 7,50 p.p. excl. BTW.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan