Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Noord/Zuidlijn in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events biedt u een unieke rondleiding door de Noord/Zuidlijn aan! Na 15 jaar boren en testritjes rijdt de Noord/Zuidlijn vanaf juli eindelijk door Amsterdam.

De lijn is wereldberoemd door zijn unieke bouwmethoden en de enorme uitdagingen die daarmee gepaard gingen. Uw eigen Amsterdamse gids vertelt u alles over de bijna onmogelijke klussen, het boren in een verzakte binnenstad en de aanleg van de diepe stations.

Niet alleen zorgde de lijn vanaf het begin voor kritiek en discussie, maar ook voor nieuwsgierigheid en verwondering!

De metro rijdt in 16 minuten van Noord naar Zuid, maar in deze tour krijgt u gedurende 2 uur van alles van de Noord/Zuidlijn te zien, zowel boven als onder de grond. Laat u bijpraten over de techniek, de architectuur en de kunst langs de Noord/Zuidlijn. De architecten en kunstenaars hebben elk station zijn eigen identiteit gegeven, uniek dus!

Bent u ook benieuwd hoe de nieuwe metrolijn van Amsterdam er van binnen uitziet? Aarzel dan niet en kom door deze rondleiding alles te weten over deze prachtige lijn..

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Metrokaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u voor de rondleiding niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan