Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Architectuur Rondvaart in Amsterdam

Details over dit uitje
Architectuur Rondvaart Mokum Events Amsterdam

De Architectuur Rondvaart van Mokum Events toont u indrukwekkende voorbeelden van hedendaagse architectuur in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam.

U weet ongetwijfeld dat je een stad het beste vanaf het water kunt bekijken.

Zeker bij een stad als Amsterdam met zijn havens, het IJ en natuurlijk de wereldberoemde grachten is dat het geval.

Dat is ook één van de redenen dat Mokum Events een groot aantal vaararrangement en tours voor u heeft bedacht.

Nadat u aan boord bent gegaan van onze Architectuur Ark en wij u hebben getrakteerd op een kopje koffie en wat lekkers, varen we langs belangrijke architectonische staaltjes, waarbij, naast bijzondere moderne ontwerpen, ook veel oude (vaak industriële) gebouwen op prachtige wijze zijn gerestaureerd en verbouwd.

U ziet de passagiersterminal voor cruiseschepen, verbouwde pakhuizen en het oude Lloyd-hotel, dat in ooit duizenden landverhuizers uit Oost-Europa herbergde en zelfs ook tientallen jaren als gevangenis werd gebruikt.

Op het Java-Eiland laten we u zien hoe moderne architectuur verweven kan zijn met de historische vormgeving; de bebouwing doet zeker denken aan de zeventiende-eeuwse grachtengordel van Amsterdam.

U ziet hoe de Jan Schaefer-brug dwars door het monumentale Pakhuis de Zwijger loopt, dit oude koelhuis diende immers bewaard te blijven.

Op het KNSM-eiland zien we imposante nieuwbouw met verrassende architectonische vormgeving. Anders dan op het Java-Eiland, is op KNSM een deel van de originele industriële bebouwing bewaard gebleven en gerestaureerd. Als de klok en het weer het toelaat, zullen we hier even aanmeren om een korte wandeling te maken.

Via de Nieuwe Vaart, die al in de zeventiende eeuw werd aangelegd varen we weer terug naar het oude centrum van Mokum en meren we af om de tour af te sluiten.

Inclusief:
  • Privé sloep (eventueel overdekt)
  • Koffie/thee
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan