Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Amsterdam

Details over dit uitje

Met een beschermende plastic bal om je lichaam lekker voetballen, in het kort: Bumping Bubble Ball! Samen met Mokum Events organiseert u uw eigen grappige Bubble Voetbal in Amsterdam. Buiten op het veld, Bubble Voetbal Amsterdam is een ludiek vrijgezellenfeest of groepsuitje voor iedereen die van bubbelende lichaamsbeweging houdt. Ook als gezellig uitje voor de hele school te boeken voor een aparte sportdag, of zomaar als sportief dagje uit voor de familie.

Bubble Voetbal in Amsterdam speel je net als normaal voetbal, gewoon in teams. Elke teamspeler heeft een kunststof bol om zijn lichaam die botsingen tegenhoudt en het vallen of botsen verzacht. De keeper ´bubbled´tegen de doelpalen en de lat , de spits ´bubbled´ de verdediger omver en niemand heeft na afloop een blessure!

Bubble Voetbal is bedacht door een creatieve geest die niet één bal, maar 12 ballen op het veld wilde zien stuiteren! Hoe meer ballen hoe leuker het wordt, moet hij hebben gedacht. Goed idee eigenlijk. Onze professionele Bubble specialist zal jullie eerst de diverse technieken en spelregels van Bubble Voetbal uitleggen. Daarna kan de wedstrijd los…bubbelen!

Voor een gezellig vrijgezellenfeestje of een groepsuitje met vrienden of vriendinnen, Bubble Voetbal Amsterdam is de stuiterende sensatie van dit moment. Kijk ook eens naar alle andere verrassende spelprogramma´s voor nieuwe frisse ideeën voor jullie unieke dagje uit!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportveld
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen Bubble voetbal in Amsterdam:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer