Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Amsterdam

Details over dit uitje

Wil je lekker gaan voetballen, maar heb je geen zin in blessures? Dan is Bubble Voetbal Amsterdam de activiteit voor jou, je vrienden en je vriendinnen! Mokum Events organiseert samen met jou Bubbel Voetbal in Amsterdam. Hierbij kun je lekker buiten op het veld in grote groepen voetballen in grote plastic ballen. Het belangrijkste doel is niet het resultaat, maar de hoeveelheid plezier. Het aantal personen maakt niet uit voor een leuk potje Bubble Voetbal Amsterdam. Dit Bumper Bal Amsterdam uitje is hét evenement voor jong en oud.

Bubbel Voetbal Amsterdam wordt gespeeld in teams Elke speler heeft een bal van kunststof om zich heen, waardoor vallen en botsen geen pijn doet. Hierdoor kan iedereen meedoen zelfs de energieke opa’s en oma’s. Worden het de mannen tegen de vrouwen? Of toch de verschillende families tegen elkaar om te beslissen welke familie de winnaar is?

Is een Bubble Voetbal Amsterdam activiteit geschikt voor elk uitje?

Voor voetbalteams is Bubbel Voetbal in Amsterdam de ideale teambuildingsactiviteit. Wie beukt iedereen weg en wie spaart elkaar? Bubbel Voetbal kan hét verschil betekenen tussen wel of geen kampioen worden. Bij Bubbel Voetbal Amsterdam is samenwerken doorslaggevend om uiteindelijk te winnen. Hierbij moeten de verdedigers als de aanvallers mixen waardoor de leukste en meest competitieve teams ontstaan. Ga je voor het doelpunt of bots je toch de tegenstander aan de kant? Bij Bubbel Voetbal Amsterdam kan het allebei! Ideaal voor zowel de koele goaltjesdief als wel de keiharde verdedigers.

Bubbel Voetbal Amsterdam is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeesten om nog even te bewegen voor het stappen. Lekker met je vrienden of vriendinnen stoom afblazen voordat het grote moment daar is. Spaar natuurlijk wel de bruid of bruidegom een beetje!

Altijd al eens de directeur omver willen duwen, maar dan zonder de nare gevolgen? Dan is Bubbelbal Amsterdam de oplossing. Wint de financiële afdeling van de ICT'ers, of gaat toch de HRM afdeling er met de eer vandoor? Door Bubbel Voetbal Amsterdam komen de afdelingen meer in contact en ontstaan de leukste relaties. Bubbel voetbal Amsterdam is ideaal voor bedrijfsuitjes zowel voor vrouwen als mannen.

Van tevoren zal onze Bubbel Voetbal Amsterdam specialist de regels en technieken uitleggen om het spel zo leuk mogelijk te maken. Hoe kan je bijvoorbeeld het best tegen de bal aan schoppen? Of hoe kan je zo efficiënt mogelijk rollen. Na de uitleg is het stuiteren geblazen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportveld
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen Bubble voetbal in Amsterdam:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan