020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Bubble Voetbal in Amsterdam

Wil je lekker gaan voetballen, maar heb je geen zin in blessures? Dan is Bubble Voetbal Amsterdam de activiteit voor jou, je vrienden en je vriendinnen! Mokum Events organiseert samen met jou Bubbel Voetbal in Amsterdam. Hierbij kun je lekker buiten op het veld in grote groepen voetballen in grote plastic ballen. Het belangrijkste doel is niet het resultaat, maar de hoeveelheid plezier. Het aantal personen maakt niet uit voor een leuk potje Bubble Voetbal Amsterdam. Dit Bumper Bal Amsterdam uitje is hét evenement voor jong en oud.

Bubbel Voetbal Amsterdam wordt gespeeld in teams Elke speler heeft een bal van kunststof om zich heen, waardoor vallen en botsen geen pijn doet. Hierdoor kan iedereen meedoen zelfs de energieke opa’s en oma’s. Worden het de mannen tegen de vrouwen? Of toch de verschillende families tegen elkaar om te beslissen welke familie de winnaar is?

Is een Bubble Voetbal Amsterdam activiteit geschikt voor elk uitje?

Voor voetbalteams is Bubbel Voetbal in Amsterdam de ideale teambuildingsactiviteit. Wie beukt iedereen weg en wie spaart elkaar? Bubbel Voetbal kan hét verschil betekenen tussen wel of geen kampioen worden. Bij Bubbel Voetbal Amsterdam is samenwerken doorslaggevend om uiteindelijk te winnen. Hierbij moeten de verdedigers als de aanvallers mixen waardoor de leukste en meest competitieve teams ontstaan. Ga je voor het doelpunt of bots je toch de tegenstander aan de kant? Bij Bubbel Voetbal Amsterdam kan het allebei! Ideaal voor zowel de koele goaltjesdief als wel de keiharde verdedigers.

Bubbel Voetbal Amsterdam is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeesten om nog even te bewegen voor het stappen. Lekker met je vrienden of vriendinnen stoom afblazen voordat het grote moment daar is. Spaar natuurlijk wel de bruid of bruidegom een beetje!

Altijd al eens de directeur omver willen duwen, maar dan zonder de nare gevolgen? Dan is Bubbelbal Amsterdam de oplossing. Wint de financiële afdeling van de ICT'ers, of gaat toch de HRM afdeling er met de eer vandoor? Door Bubbel Voetbal Amsterdam komen de afdelingen meer in contact en ontstaan de leukste relaties. Bubbel voetbal Amsterdam is ideaal voor bedrijfsuitjes zowel voor vrouwen als mannen.

Van tevoren zal onze Bubbel Voetbal Amsterdam specialist de regels en technieken uitleggen om het spel zo leuk mogelijk te maken. Hoe kan je bijvoorbeeld het best tegen de bal aan schoppen? Of hoe kan je zo efficiënt mogelijk rollen. Na de uitleg is het stuiteren geblazen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Kunststof Bubbels
  • Huur sportveld
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen Bubble voetbal in Amsterdam:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan