Teambuilding Amsterdam

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Crime City Tablet Game Amsterdam
Ontdek in Amsterdam de hypermoderne virtuele Crime City Tablet game van Mokum Events, met tablets en gps, waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Amsterdam
Mokum Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Amsterdam. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Empire City Tablet Game Amsterdam
Speel in Amsterdam de Empire City Tablet Game: een hypermodern, virtueel, uitdagend GPS spel, dat Europa snel verovert en waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Dinerspel in Amsterdam
Bij Mokum Events boekt u nu het leukste groepsuitje. De meesten kennen het wel, Kolonisten van Catan, het bordspel. Wij hebben het voor uitgewerkt naar een ‘real life’ City Game in Amsterdam. In het centrum van Amsterdam gaat u hard aan de slag om jullie eigen Amsterdamse kolonie op te bouwen.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Amsterdam
Maak kennis met de Empire City Dinner Tablet Game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel, in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Amsterdam
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
De Kolonisten van Amsterdam – Tablet Game
Het populaire bordspel kunt u nu ook spelen in het centrum van Amsterdam. Met meerdere tablets per team wordt u losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Bent u een ware tacticus?
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Brunch Game in Amsterdam
Maak in Amsterdam kennis met de crime city brunch game. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijk 3-gangen brunch. Kruip in de huid van een doorgewinterde crimineel en versla de concurrentie!
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunchspel in Amsterdam
Wilt u het meest spannende groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam beleven? Mokum Events biedt het leukste detective verhaal voor u en uw vrienden en collega's. Tijdens deze bloedstollende combinatie van lunch en spel wordt u aangesteld als recherche team en gaan jullie Amsterdam doorkruisen in een moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinnergame in Amsterdam
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Sherlock Holmes Diner Game van Mokum Events, hét uitje in de openlucht voor 'investigators' die hun zenuwen in bedwang weten te houden!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Crime City Tablet Dinner Game in Amsterdam
Maak kennis met de Crime City Tablet Dinner game van Mokum Events in Amsterdam. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Amsterdam
Na het succes van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam komen deze misdaadbestrijders nu ook naar Amsterdam toe. Wij van Mokum Events hebben een interessante moordzaak voor jullie klaarliggen die zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Was het een laffe misdaad of komen er politieke geheimen aan het licht? Pas wel op… jullie bevinden je op gevaarlijk terrein!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Lunchspel in Amsterdam
Mokum Events ontwikkelt voor jullie de leukste populaire bordspellen om in gezellige openlucht city games. Reserveer nu voor uw bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenuitje de Kolonisten van Catan Tablet City Game. Ontdek het centrum van Amsterdam en geniet tussendoor heerlijk van een uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants.
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Amsterdam
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Mokum Events in Amsterdam starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Wie is de Mol Spel in Amsterdam
Mokum Events' Wie is de Rat klinkt als Wie is de Mol. Dat klopt. Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Ranking the Stars diner in Amsterdam
In het Ranking the Stars Diner van Mokum Events gaat u in Amsterdam uw vrienden of collega's eens goed onderzoeken op de meest interessante geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Empire City Brunch Tablet Game in Amsterdam
Maak in Amsterdam kennis met de Monopoly Brunch Tablet Game van Mokum Events: een hypermodern, virtueel GPS spel, mét een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Amsterdam
Mokum Events biedt u de Escape City Game aan in hartje Amsterdam waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Sloepen Rally in Amsterdam
Mokum Events heeft een spannende Sloepen Rally door de grachten van Amsterdam. In deze speurtocht beweegt u zich voort in een elektrische fluisterboot.
Vanaf 12 personen
3.5 uur
Favoriet
Jordaan Tour per Groepsfiets in Amsterdam
Waar andere Jordaan tours vaak maar één deel van de buurt tonen, zie je per Groepsfiets met Mokum Events heel de Jordaan in Amsterdam.
Vanaf 8 personen
2.0 uur
Favoriet