Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Circusvariété-feest in Amsterdam

Details over dit uitje
Circusvariété Feest Restaurant Theater Mokum Events Amsterdam

Mokum Events nodigt u voor een Circusvariété-feest uit in het bijzondere restaurant Casablanca in Amsterdam, met sferen van circus, theater, variété.

Vlei uzelf neder in het roodpluche, geniet van het uitzicht over de Mokumse grachten en laat de golf van magie en vermaak over u heen komen.

16.30 - 18.00 goochelworkshop

U wordt ontvangen door een heuse en veelzijdige magisch entertainer, die u in een workshop een aantal leuke trucs leert, die u altijd en overal zelf kunt doen. Hij gebruikt hiervoor allerlei dagelijkse voorwerpen.

Na introductie die niet alleen interessant zal zijn maar ook erg humoristisch, mag u zelf aan de slag! Leer hoe u uw publiek een loer kunt draaien door niet allen een aantal trucs te leren, maar ook de psychologie achter de goochelkunst te ervaren en te doorzien..! U wordt hiermee de held van ieder gezelschap!

18.00 - 22.00 Circusvarieté Diner

Tegen de tijd dat u zichzelf een volleerd goochel kunstenaar waant, is het tijd om aan tafel te gaan. Wij serveren u een bijzonder, heerlijk en bijzonder heerlijk variété diner.

Tussen de gangen door geniet u van een heerlijke circus variété voorstelling. Een waar feestmaal!

Inclusief:
  • Professionele goochelaar
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Entertainment
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan