Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Pubquiz in Amsterdam

Details over dit uitje

Bent u een echte ´Pubquiz Master´? Met de Pubquiz van Mokum Events zal blijken wie over de meeste kennis beschikt over diverse uiteenlopende onderwerpen. Een gezellig café in het centrum van Amsterdam zal het decor vormen voor dit spectaculaire arrangement!

Tijdens de quiz zullen er verschillende categoriën behandeld worden van geschiedenis tot sport en van algemene vragen tot muziek. Het zal echter niet alleen bij kennis blijven...

Er zal een vleugje ‘ik hou van holland’ aan de quiz worden toegevoegd, waardoor het een interactieve spelshow wordt.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel 'Hints', waarmee alleen uitgebeeld mag worden, gaat het een groot feest worden!

Onze quizpresentator staat voor u klaar om dit gezellige, interactieve spelprogramma naar hogere sferen te brengen. Bent u klaar voor de Pubquiz?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizpresentator
  • Een sfeervolle locatie in het centrum
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan