checkKies uit 350+ groepsuitjes
tagDe scherpste prijzen van Amsterdam
loveGeprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Quiz in Amsterdam

Details over dit uitje

Of je nu met je vrienden of met familie een dagje uit wilt, de ‘Ik hou van Holland quiz’ van Mokum Events in hartje Amsterdam staat garant dolle pret.

Echte Nederlandstalige muziek en veel hilarische vragen over artiesten en BN-ers!

Tegen de achtergrond van een fris en vrolijk decor, speciaal voor dit evenement neergezet, gaan we in dit spel uw kennis van Holland even testen!

Onze quizmaster staat voor u klaar om dit gezellige spelprogramma naar hogere sferen te brengen. Elke vraag is nog gekker en hoe meliger u wordt, des te feestelijker we eindigen.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams, waarvan er eentje er met de ‘Ik hou van Holland’ hoofdprijs vandoor gaat.

Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en zet een oranje petje op! Nog even en we beginnen die polonaise……

Inclusief:
 • check
  Quizmaster
 • check
  Decor
 • check
  Rad
 • check
  Kostuums en oranje attributen
 • check
  Leuke prijs voor het winnende team
 • check
  Locatie hartje Amsterdam
 • check
  Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 25,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 22,50 p.p. excl. BTW

TIP:

Bij Mokum Events kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.