Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Ik Hou Van Holland Quiz in Amsterdam

Details over dit uitje
Ik Hou Van Holland Quiz Spel Mokum Events Amsterdam

Of je nu met je vrienden of met familie een dagje uit wilt, de ‘Ik hou van Holland quiz’ van Mokum Events in hartje Amsterdam staat garant dolle pret.

Echte Nederlandstalige muziek en veel hilarische vragen over artiesten en BN-ers!

Tegen de achtergrond van een fris en vrolijk decor, speciaal voor dit evenement neergezet, gaan we in dit spel uw kennis van Holland even testen!

Onze quizmaster voor jullie quiz staat voor u klaar om dit gezellige spelprogramma naar hogere sferen te brengen. Elke vraag is nog gekker en hoe meliger u wordt, des te feestelijker we eindigen.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams, waarvan er eentje er met de ‘Ik hou van Holland’ hoofdprijs vandoor gaat.

Speel deze hilarische quiz en beantwoord de komische vragen, luister naar de gekke muziekfragmenten en zet een oranje petje op! Nog even en we beginnen die polonaise……

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Bij Mokum Events kunt u dit spel goed combineren met diverse andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop? Niets is onmogelijk! Bespreek uw voorkeuren met onze enthousiaste medewerkers.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan