020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Diamantmuseum – House of Bols – Cocktail Clinic in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Diamantmuseum – House of Bols – Cocktail Clinic in Amsterdam

Meer over diamanten en/of drank weten? Boek dan het Diamantmuseum - House of Bols - Cocktail Clinic arrangement van Mokum Events in Amsterdam.

15.30 - 17.00 Bezoek Diamantmuseum

Wilt u wel eens weten hoe ze die glinsterende steen aan uw vinger hebben gemaakt? Het Diamantmuseum is bij uitstek de plek om meer te weten te komen over de vorming, productie en nabewerking van ruwe diamanten.

Amsterdam is al meer dan vier eeuwen een belangrijke stad voor de diamantenindustrie. Dat laat dit prachtige museum in de Paulus Potterstraat goed zien. Via Mokum Events boekt u eenvoudig een goed georganiseerd bezoek aan de fraai ingerichte tentoonstellingzalen van dit museum!

In het museum treft u niet alleen schitterende vitrines aan waar de mooiste kronen, juwelen en diamanten zijn uitgestald. Het museum neemt de bezoeker mee op een reis die een paar honderd meter onder de grond begint.

Vanaf de vorming van het eerste koolstofatoom tot de nabewerking van het steentje door professionele diamantslijpers. Mokum´s Diamantenmuseum ligt vlakbij het Museumplein en is een bezoekje meer dan waard.

Bezoek Mokum´s Diamantenmuseum tijdens een dagje uit met familie of vrienden. Of als onderdeel van een gezellige onderonsje met kennissen of zakenpartners uit het buitenland. Het museum verzorgt ook speciale rondleidingen op verzoek.

17.00 - 17.45 Bezoek House of Bols

Na het bezoek aan het Diamantmuseum nemen wij u mee naar het House of Bols voor een spectaculaire ontdekkingsreis door de wereld van Cocktails en jenever! Deze bijzondere experience via 'touch screens' en video’s is interactief en grotendeels self-guiding. Deze rondleiding start met de geboorte van Lucas Bols in 1575 en eindigt in de Spiegelbar van de House of Bols waar u wordt onthaald op een originele jenevercocktail!

18.00 - 19.30 Cocktail Clinic

Nadat u genoten hebt van een zalige jenevercocktail mag u zèlf aan de slag om de heerlijkste cocktails te stirren, shaken en muddlen in de Bols Bartending Academy; Europa’s grootste barschool. Overdag is dit een serieuze barkeeper school, maar ’s avonds kunnen de gasten van Mokum Events hier in de schoolbanken plaatsnemen en alles leren over de filosofie en de technieken van het maken van cocktails.

Nou ja, schoolbanken... de Bartending Academy beschikt over 12 verschillende bars, waar u zich volledig kunt uitleven en het geleerde in praktijk kunt brengen. Uiteraard laten wij u niet dobberen, u wordt begeleid door een professionele shaker!

Maak zelf de heerlijkste cocktails achter je eigen bar, geniet van de sfeer, de smaken en de spetterende achtergrondmuziek. PROOST!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan