Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Diamantmuseum – House of Bols – Cocktail Clinic in Amsterdam

Details over dit uitje
Leidsepleintour Diamantmuseum House Of Bols Cocktail Workshop Mokum Events Amsterdam

Meer over diamanten en/of drank weten? Boek dan het Diamantmuseum - House of Bols - Cocktail Clinic arrangement van Mokum Events in Amsterdam.

15.30 - 17.00 Bezoek Diamantmuseum

Wilt u wel eens weten hoe ze die glinsterende steen aan uw vinger hebben gemaakt? Het Diamantmuseum is bij uitstek de plek om meer te weten te komen over de vorming, productie en nabewerking van ruwe diamanten.

Amsterdam is al meer dan vier eeuwen een belangrijke stad voor de diamantenindustrie. Dat laat dit prachtige museum in de Paulus Potterstraat goed zien. Via Mokum Events boekt u eenvoudig een goed georganiseerd bezoek aan de fraai ingerichte tentoonstellingzalen van dit museum!

In het museum treft u niet alleen schitterende vitrines aan waar de mooiste kronen, juwelen en diamanten zijn uitgestald. Het museum neemt de bezoeker mee op een reis die een paar honderd meter onder de grond begint.

Vanaf de vorming van het eerste koolstofatoom tot de nabewerking van het steentje door professionele diamantslijpers. Mokum´s Diamantenmuseum ligt vlakbij het Museumplein en is een bezoekje meer dan waard.

Bezoek Mokum´s Diamantenmuseum tijdens een dagje uit met familie of vrienden. Of als onderdeel van een gezellige onderonsje met kennissen of zakenpartners uit het buitenland. Het museum verzorgt ook speciale rondleidingen op verzoek.

17.00 - 17.45 Bezoek House of Bols

Na het bezoek aan het Diamantmuseum nemen wij u mee naar het House of Bols voor een spectaculaire ontdekkingsreis door de wereld van Cocktails en jenever! Deze bijzondere experience via 'touch screens' en video’s is interactief en grotendeels self-guiding. Deze rondleiding start met de geboorte van Lucas Bols in 1575 en eindigt in de Spiegelbar van de House of Bols waar u wordt onthaald op een originele jenevercocktail!

18.00 - 19.30 Cocktail Clinic

Nadat u genoten hebt van een zalige jenevercocktail mag u zèlf aan de slag om de heerlijkste cocktails te stirren, shaken en muddlen in de Bols Bartending Academy; Europa’s grootste barschool. Overdag is dit een serieuze barkeeper school, maar ’s avonds kunnen de gasten van Mokum Events hier in de schoolbanken plaatsnemen en alles leren over de filosofie en de technieken van het maken van cocktails.

Nou ja, schoolbanken... de Bartending Academy beschikt over 12 verschillende bars, waar u zich volledig kunt uitleven en het geleerde in praktijk kunt brengen. Uiteraard laten wij u niet dobberen, u wordt begeleid door een professionele shaker!

Maak zelf de heerlijkste cocktails achter je eigen bar, geniet van de sfeer, de smaken en de spetterende achtergrondmuziek. PROOST!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan