Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Je eigen Videoclip Opnemen in Amsterdam

Details over dit uitje
Schitter In Je Eigen Videoclip Mokum Events Amsterdam

Dit is een droom die uitkomt: je eigen Videoclip Opnemen, met Mokum Events in Amsterdam. Wie heeft het nog over The Voice, Got Talent, Idols of X-Factor?

Ga met Mokum Events in zee en u zult ontdekken dat er helemaal geen voorrondes nodig zijn; niemand valt af, iedereen heeft talent!

Wij zorgen er voor dat u schittert in de workshop ‘Neem je eigen Videoclip op’!

U zoekt eerst uw favoriete muzieknummer uit. Vervolgens speelt u de hoofdrol in een videoclip die in twee en een half uur, onder leiding van een vakbekwame regisseur, in de binnenstad van Amsterdam wordt opgenomen.

De clip wordt gefilmd met twee professionele Sony 3ccd camera’s, volgens een script dat vooraf besproken wordt. Alle beelden worden gemonteerd en na een week wordt een complete videoclip geleverd op dvd, waarbij het ook mogelijk is om digitale foto’s van het hele gebeuren op de dvd te zetten.

Vervolgens is het een kleine stap om de clip via bijvoorbeeld YouTube aan de hele wereld te laten zien! U WORDT BEROEMD!

Inclusief:
  • DVD met videoclip
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan