Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Fotopuzzeltocht in de Jordaan

Details over dit uitje
Get The Picture Fotopuzzeltocht Mokum Events Amsterdam

Gezellige speurtocht rond de grachten en monumenten van Mokums paradijs? Bij de Get the Picture Fotopuzzeltocht van Mokum Events voert u allerlei fotografische opdrachten uit in de Jordaan.

Met deze uitdagende speurtocht komt u langs de meest mooie, meest pittoreske en meest anekdotisch verantwoorde plekjes van dit oer-Amsterdamse stukje Amsterdam.

Laat u meevoeren langs de Westerkerk, het Anne-Frankhuis, de hofjes aan de Palmgracht en naar het Einde van de wereld (schrik maar niet; zo wordt de bocht waar de Brouwersgracht over gaat in de Lijnbaansgracht genoemd!).

Wel op tijd weer binnen zijn voor een lekker drankje natuurlijk. Een heerlijk uitje met vrienden, familie of collega's!

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en onze vakkundige begeleiders leggen alles tot in detail uit. Bonuspunten krijgt u ondermeer als u bijvoorbeeld een BN-er fotografeert of een fiets zonder voorwiel (dat moet niet al te moeilijk zijn).

Onze professionele jury kiest vervolgens de winnaar die er met de 'Get the Picture' hoofdprijs vandoor gaat! Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd.

Geniet van deze pittoreske speurtocht door de mooiste wijk van de mooiste stad van Nederland en maak de mooiste foto’s! En niet alleen van uw vriend of vriendin natuurlijk! Veel plezier!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • 1 drankje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan