Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Game & Borrelsloep in Amsterdam

Details over dit uitje

Het Empire City Game & Borrelsloep arrangement van Mokum Events brengt u tijdens deze winter helemaal in extase. Er is niets beter dan een enerverend spelprogramma in combinatie met een gezellige rondvaart om het nieuwe jaar een beetje spontaan en gezellig in te luiden. Het enige dat u nodig heeft: een groep vrienden of collega’s die net als u wel eens wat anders willen dan achter die iPad zitten te kniezen.

Net als het echte Empire City Game draait het spel eigenlijk om……..vastgoed. En als het even kan zo veel mogelijk vastgoed! Empire City Game wordt gespeeld in verschillende teams of koppels. Elk team gaat met een Tablet op pad om zoveel mogelijk gebouwen in de vastgoedportefeuille te krijgen. Om uw telefoon ziet u ook gelijk de locatie van de tegenstanders. Als deze u omsingelen stelen ze de zo hard verdiende euro’s van uw rekening, weg zijn al die mooie pandjes! Dat wordt dus een beetje rennen en vliegen, elkaar omsingelen, de juiste strategie uitstippelen om uiteindelijk als een echte vastgoedreus uit de bus te komen.

Na afloop van het spel stapt u aan boord van onze comfortabele Borrelsloep voor een pittoreske rondvaart door Amsterdam. Nu wordt het tijd om onze hoofdprijs te overhandigen aan het best presterende team.

Inclusief:
  • Empire City Game – gegarandeerde teambuilding
  • Enthousiaste begeleiding
  • Tablets en portofoons
  • 1,5 durende Borrelsloep vaartocht met drankjes Hollandse bar
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige omgeving waar u doorheen vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan