Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Fietstocht Fietsen Tour Mokum Events Amsterdam

Nederland fietsland? Mokum Events zou Mokum Events niet zijn, als we niet een prachtige 'Fietstocht Amsterdam' door onze mooie hoofdstad hadden gecreëerd.

Wij Nederlanders zijn groot gebracht op de fiets...

Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, maar toch is het zo dat vrijwel iedere Hollander wel een fiets heeft en dat ons land over de gehele wereld bekend is om zijn tulpen, klompen en...fietsen!

En, zeg nou zelf: de fiets is toch ook een geweldig vervoermiddel voor zowel volwassenen als kinderen! Snel in de stad, redelijk comfortabel, gezond èn goed voor het milieu!

Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven.

Onder begeleiding van een van onze ervaren stadsgidsen trapt u tijdens zo'n fietstour met uw gezelschap door het mooie centrum van de hoofdstad: over De Dam, dwars door de Jordaan en door de fraaie Mokumse grachtengordel.

Natuurlijk vertelt uw gids alles over de mooiste plekjes van de stad, de mensen die er wonen of gewoond hebben en alles wat ze daar hebben meegemaakt! En als u dat wilt, brengt u ook nog een bezoekje aan een van de vele bijzondere musea langs de tour.

Onderweg wordt een drankje gedronken in een typisch Mokums kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Fiets
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan