020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zeiltocht op een Klipper naar Pampus bij Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Zeiltocht op een Klipper naar Pampus bij Amsterdam

Mokum Events neemt u op een Klipper mee over Markermeer en IJmeer, in een zeiltocht naar forteiland Pampus.

Ooit onderdeel van de Stelling van Amsterdam, nu geplaatst op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Aan boord drinken we eerst een kop koffie met wat lekkers. Vervolgens bepalen we aan de hand van de wind en de weersvooruitzichten onze koers en gooien we de trossen los.

Eenmaal buitengaats hijsen we de zeilen. En als we zeggen 'We', dan bedoelen we ook WIJ! U mag naar hartelust meesjorren aan touwen en draaien aan het roer!!

Tussen de middag gaan we voor anker en genieten we van een echte lunch, die speciaal door de scheepskok voor ons is bereid.

Vervolgens hijsen we de zeilen weer en vervolgen we onze tocht naar Rijksmonument Pampus. Daar aangekomen krijgt u een Rondleiding over dit voormalige forteiland, dat als onderdeel van de stelling van Amsterdam, bedoeld was om de stad Amsterdam te beschermen tegen een aanval.

Na de rondleiding nuttigen we eerst een borrel met garnituur aan boord van het schip, alvorens we weer koers zetten naar de thuishaven.

Dit arrangement is inclusief scheepshuur, koffieontvangst met koek, scheepslunch, borrelgarnituur, 5 drankjes uit de nationale bar, bediening en rondleiding op Pampus.

Op maandagen is Pampus gesloten.

Prijs op zaterdag of zondag:

20 - 24 personen € 127,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 112,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 102,50 p.p. excl. BTW

Prijs van maandag t/m vrijdag:

20 - 24 personen € 115,50 p.p. excl. BTW
25 - 29 personen € 104,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 95,00 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan