Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating & Walking Brunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Floating Walking Brunch Mokum Events Amsterdam

Doe de 'Floating & Walking Brunch' van Mokum Events: lekker brunchen in Amsterdam, uitgesmeerd over de middag, tussendoor ontspannen op het water.

Tussendoor bezoekjes aan twee verschillende Amsterdamse lunchrestaurants, waar u naar hartenlust mag gaan smikkelen.

Als de ochtendlucht nog fris en fruitig is en als het hele gezelschap aan boord is geklommen van onze uitstekend toegeruste rondvaartboot met de eveneens fris en fruitige kapitein, dan pas kiezen we het ruime sop over de mooiste grachten van de stad.

Ondertussen geniet u van elke pieremachochel en drijvend paleisje langs de kade en vertelt onze professionele gids u van alles over de grachtenpandjes die daar achter staan.

We meren aan bij een gezellig restaurant waar u het eerste gerecht mag proeven en na een tijdje varen we weer verder naar het volgende etablissement.

Het culinaire hoofdgerecht eet lekker weg waarna u vervolgens kan genieten van het stadse panorama met een kopje koffie en een lekker chocolaatje.

Je hebt van die dagen waarbij ongestoord genieten hoog op de agenda staat.....

Programma-indicatie:

11.00 uur: Varen
11.45 uur: Voorgerecht in eerste restaurant
12.45 uur: Varen
13.30 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
14.15 uur: Stadswandeling
15.00 uur: Dessert

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreide brunch in restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor

€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder vaararrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan