Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Knallen op de Wallen fotospeurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Knallen Wallen Fotopuzzeltocht Fotospeurtocht Mokum Events Amsterdam

Knallen? Mokum Events bedoelt kiekjes schieten: een fotospeurtocht. Maar Knallen op de Wallen van Amsterdam klinkt beter dan Fotograferen in de Rosse Buurt.

Wat gaan we doen?

We vormen voor deze puzzeltocht op de Wallen teams van 5 tot 8 personen. Ieder team ontvangt een opdrachtenlijst en wordt een kant opgestuurd. Al deze opdrachten en vragen dienen te worden uitgevoerd en beantwoord.

Maar let wel: de oplossingen dienen wel door u op de gevoelige plaat te worden vastgelegd!

Als alle teams de opdrachten hebben vervuld, mag u uitrusten en genieten van een borrel, terwijl de deskundige jury de prijswinnaar bekend zal maken.

NB. Zet de dames achter de ramen liever niet op de foto, anders zou het nog wel eens ècht Knallen op de Wallen kunnen worden…

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Fotoshoot:

Altijd jezelf es willen zijn, eh… zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Mokum Events biedt je nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor € 23,50 p.p. excl. BTW! Alleen voor de vrijgezel is natuurlijk ook mogelijk, dan komt u uit op een bedrag van €59,50 totaal excl. BTW.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Is dit niet het perfecte uitje voor jouw gezelschap? Probeer dan onze rondleiding over de Wallen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan