Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Floating & Walking Dinner in Amsterdam

Details over dit uitje
Floating Walking Dinner Rondvaart Mokum Events Amsterdam

Mokum Events heeft verschillende ‘keukens’ in Amsterdam, bij het Floating & Walking Dinner: Soup à la l’oignon? Hollandse boerenkool? Costata ai funghi?

De gids haalt jullie op bij het eerste restaurant om van start te gaan met de wandeling. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant, waar het hoofdgerecht voor jullie klaar zal staan.

Hierna gaan we aan boord en tuffen we verder door de Amsterdamse grachten, vergezeld door onze gids. Vervolgens leggen we aan bij een ander sfeervol restaurant, waar we met zijn allen het dessert beleven.

Na het dessert gaan we weer verder met de boot door de Amsterdamse grachten!

Uiteraard kunt u kiezen uit diverse (en dan bedoelen we ook diVERSe!) heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de gehele wereld. U hebt het voor het zeggen.

Programma:

18.00-19.00 uur Voorgerecht in eerste restaurant
19.00-19.45 uur Wandelen van eerste restaurant naar tweede restaurant
19.45-21.00 uur Hoofdgerecht in tweede restaurant
21.00-21.45 uur Varen van tweede restaurant naar derde restaurant
21.45-22.15 uur Dessert in laatste restaurant
22.15-23.00 uur Afsluitende vaart

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreid diner in restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

€ 89,50 p.p.: NU € 84,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan