Korting Amsterdam

Stel al uw vragen aan Noortje!
Contact
Crazy Lunch spel in Amsterdam
Beleef Mokum Events’ Crazy Lunch spel. Heerlijke restaurants en gekke opdrachten in Amsterdam, met drie gangen in verschillende toprestaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Jordaan & Wallentour met gids in Amsterdam
Amsterdam  van top tot teen ontdekken doet u met de Jordaan & Wallentour van Mokum Events! Onze gids toont u alles wat de stad zo bijzonder maakt.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Flirt Workshop in Amsterdam
Vriendenuitje of vrijgezellenfeest? Na het voltooien van de Flirt workshop in Amsterdam zullen jullie nooit meer zinloze uitdrukkingen in de mond nemen.
Vanaf 10 personen
1.0 uur
Favoriet
Dam tot Jordaan Rondleiding met gids in Amsterdam
Een beetje tour door Amsterdam begint bij de Dam en eindigt in de Jordaan, dus ook de 'van Dam tot Jordaan Rondleiding' met gids, van Mokum Events.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Culinaire Fotospeurtocht in Amsterdam
Een wandeling in Amsterdam, met avontuur en eten? Voer tussen voor- en hoofdgerecht opdrachten uit in de Culinaire Fotospeurtocht van Mokum Events.
Vanaf 10 personen
5.0 uur
Favoriet
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam
Speel met Mokum Events in Amsterdam het Ik hou van Holland Dinerspel. Test in deze quiz uw kennis op het gebied van alles wat met Nederland te maken heeft.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Wie is de Mol Spel in Amsterdam
Mokum Events' Wie is de Rat klinkt als Wie is de Mol. Dat klopt. Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat!
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Crazy 88 in Amsterdam
Mokum Events' Crazy 88 is een doorgedraaid, spannend en komisch spel in Amsterdam, gebaseerd op BNN's tv-programma. Klaar voor de stad?
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet
Moorddiner in Amsterdam
Maak in het Moorddiner van Mokum Events in Amsterdam kennis met rechercheur Woudstra, een inspecteur in hart en nieren en los samen een moord op.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Smartlappen Workshop in Amsterdam
Waan jezelf Tante Leen of Johnny Jordaan met de Smartlappen Workshop van Mokum Events in Amsterdam. Met accordeonist en 40 beroemde songteksten.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Oud-Hollandse Spelen in Amsterdam
Mokum Events gaat terug in de tijd, in Amsterdam, waar een aantal originele Oud-Hollandse Spelen en spelletjes voor u staat opgesteld.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Floating & Walking Dinner in Amsterdam
Mokum Events heeft verschillende 'keukens' in Amsterdam, bij het Floating & Walking Dinner: Soup à la l’oignon? Hollandse boerenkool? Costata ai funghi?
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
The Ratrace 88 spel in Amsterdam
De Ratrace 88 is een combinatie van Crazy 88 en Mokum Events' ‘Wie is de Rat’ spel in Amsterdam. Gek, grappig en knap spannend, met hilarische opdrachten.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet