Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gin & Tonic Borrelsloep in Amsterdam

Details over dit uitje

De Gin & Tonic Borrelsloep is het ultieme Mokum Events groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die van borrelen en een beetje varen over de altijd pittoreske Amsterdamse grachten houdt! Zoals altijd mixen wij het comfortabele met het lekkere! Vlug instappen om een glas te vullen met circa 50 milliliter gin toe om het geheel vervolgens af te toppen met een beetje dorstlessende tonic.

Dit arrangement werkt vooral goed als de stemming op gang moet komen. Voor een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeestje of vlak voor een diner, ideaal melig en gezellig bootjevaren! Prepareer al jullie vrienden op een avontuur vol zon en "gezellig" gedobber. "Shaken or stirred", Aan die Gin-Tonics raken jullie zo verslingerd. En nu dachten we nog dat we moesten gaan uitleggen wat Gin & Tonic eigenlijk is, maar dat laten we over aan de Schipper die zijn roer recht houdt zodat jullie de beroepsvaart niet hinderen (en zelf uiteraard alleen het meest zuivere water drinkt).

Veel plezier tijdens deze Gin& Tonic vaartocht, voordat jullie het weten hebben jullie de smaak te pakken en is een grotere boot nodig. Nou nog even die waterkaarten maar bij elkaar zoeken......!!!!!

Inclusief:
  • Huur Privé sloep
  • 4 Gin & Tonics per persoon
  • Privé schipper
  • Op elke dag en bijna elk tijdstip te reserveren!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan