Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Amsterdam – Tablet Game

Details over dit uitje

Het populaire bordspel kunt u nu ook spelen in het centrum van Amsterdam. Met meerdere tablets per team wordt u losgelaten in het centrum van de stad. Verzamel grondstoffen, bouw straten, dorpen en steden en overmeester de concurrentie. Bent u een ware tacticus?

Deze Tablet game is afgeleid van het zeer bekende bordspel: ‘Kolonisten van Catan’. We gaan echter niet passief aan tafel zitten. Tijdens deze game gaat u actief op zoek naar de beste tactiek om de concurrentie te verslaan. Net zoals bij het bordspel heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en steden te plunderen. Ontpop uzelf tot een echte kolonist!

In het begin van het spel is het spelgebied nog niet zichtbaar. Door te lopen door het centrum van de stad worden delen van het speelveld zichtbaar. Op deze manier verzamel je grondstoffen. Hiermee kun je vervolgens diverse acties ondernemen. Daarnaast hebben we nog enkele andere mogelijkheden aan het spel toegevoegd. Zo kun je handelen met fictieve handelaren in het spel en samenwerken met andere teams.

In het kader van teambuilding hebben we nog een paar leuke teamfoto-opdrachten in het spel verwerkt: ‘Ga als echte kolonisten op de foto’ of ‘zet op de foto hoe jullie de stad van de tegenstander plunderen’. Creativiteit wordt beloond!

Welk team kroont zich tot winnaar van ‘Kolonisten van Amsterdam’?

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Mokum Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende bedrijfsuitje van Mokum Events? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan