Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Happen en Trappen in Amsterdam

Details over dit uitje
Happen en Trappen Mokum Events Amsterdam

Het Happen en Trappen arrangement van Mokum Events is lekker fietsen door Amsterdam met een gids en onderweg drie toprestaurants bezoeken, met elk hun eigen sfeer.

Gezellig een uniek dagje uit met vrienden of familie.

Door de verbazingwekkende anekdotes van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten van Mokum en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig Frans restaurantje is aan het Spui of een exquise verrassing op het Rembrandtplein, de weg er naartoe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het Mokumse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Geniet van deze unieke culinaire fietstour door het centrum van Amsterdam en laat het u maar eens goed smaken. Een lekker dessert in het laatste restaurant vergezeld van een likeurtje, proef de Mokumse gezelligheid op z´n best!

Programma:

17.00 - 18.00 Voorgerecht
18.00 - 19.00 Fietstocht deel 1
19.00 - 20.00 Hoofdgerecht
20.00 - 21.00 Fietstocht deel 2
21.00 - 21.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan