020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Verborgen Schatten Tour in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Verborgen Schatten Tour in Amsterdam

We beginnen de Verborgen Schatten Tour van Mokum Events met een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, in het oude centrum van Amsterdam.

Daarna gaat u op pad langs steegjes, grachten en gebouwen, waarvan u het bestaan nooit zou hebben opgemerkt, als u er niet door uw gids op zou zijn gewezen.

Ons' Lieve Heer op Solder

Een van deze verborgen bezienswaardigheden die we tijdens de rondleiding aandoen is de schuilkerk Ons' Lieve Heer op Solder; deze zullen we tevens van binnen bekijken. Aan de buitenkant lijkt dit een 'gewoon' grachtenpand, maar eenmaal binnen zult u ontdekken dat er, naast een woonhuis, een complete 17de eeuwse kerk schuilgaat!

We komen vanzelfsprekend ook over de Wallen, waar achter de ramen ook allerlei zaken verborgen worden gehouden. Uw gids vertelt u meer van de bewoners van deze bijzondere buurt en wellicht van sommige van haar beroemde bezoekers!

De Oude Kerk

Ook nemen we een kijkje in het oudste gebouw van de stad; de Oude Kerk. Deze kerk stamt uit ca. 1250 en is gewijd aan de Heilige Sint Nicolaas, bisschop van Myra (jazeker, Sinterklaas..).

De kerk beschikt over prachtige 16e eeuwse gebrandschilderde ramen en diverse praalgraven van Nederlandse zeehelden. Onder de ruim 2500 grafzerken in de kerk bevindt zich het graf van Saskia van Uylenburgh, de eerste echtgenote van Rembrandt, de kerk waar zij ook getrouwd zijn.

Uiteraard nemen we halverwege de tour even de tijd om op adem te komen. Hier genieten we van een lekker kopje koffie of thee en een zojuist gebakken ovenheerlijk taartje..!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Entreetickets Ons' Lieve Heer op Solder
  • Entreetickets De Oude Kerk
  • Kopje koffie / thee en gebak
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan