Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding en Bierproeverij tour met diner in Amsterdam

Details over dit uitje
Rondleiding Bierproeverij Tour Diner Mokum Events Amsterdam

Mokum Events neemt u eerst in een Rondleiding met Bierproeverij mee naar een oude stoombrouwerij in hartje Amsterdam, voor een kijkje achter de schermen.

16.00 - 17.30 Rondleiding en Bierproeverij

Hier vertelt onze gids u alles wat u weten wilt over verschillende soorten en smaken bier: de historie van het gerstenat, het brouwproces en de geschiedenis van de oude brouwerij.

U krijgt een rondleiding door het gebouw, waar u een kijkje zal worden gegund achter de schermen van het gehele brouwproces. Snuif de geuren van hop en gist en zie hoe bier ontstaat.

Uiteraard is een rondleiding in een brouwerij niet compleet zonder iets van de brouwsels te hebben geproefd... Laat u dus verleiden tot het proeven van een aantal versgebrouwde biertjes tijdens de afsluitende proeverij!

17.30 - 19.00 Tour

Na de rondleiding en proeverij strekken we de benen en nemen we een snuif frisse lucht om weer enigszins nuchter te worden. De gids van Mokum Events neemt u mee voor een heerlijke stadsslenter door het oudste gedeelte van Oud Amsterdam.

Donkere steegjes, prachtige grachtenpanden, eeuwenoude gevels en smalle bruggetjes, uw gids toont het u en vertelt ondertussen de prachtigste verhalen en anekdotes!

19.00 - 21.00 Diner

Zo tegen zevenen verwachten we dat u wel trek zult hebben gekregen en slenteren we een speciaal door Mokum Events geselecteerd restaurant binnen. Als afsluiter van deze avond zullen we hier gezamenlijk van een heerlijk diner genieten.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3 verschillende bieren
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan