020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondleiding en Bierproeverij tour met diner in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding en Bierproeverij tour met diner in Amsterdam

Mokum Events neemt u eerst in een Rondleiding met Bierproeverij mee naar een oude stoombrouwerij in hartje Amsterdam, voor een kijkje achter de schermen.

16.00 - 17.30 Rondleiding en Bierproeverij

Hier vertelt onze gids u alles wat u weten wilt over verschillende soorten en smaken bier: de historie van het gerstenat, het brouwproces en de geschiedenis van de oude brouwerij.

U krijgt een rondleiding door het gebouw, waar u een kijkje zal worden gegund achter de schermen van het gehele brouwproces. Snuif de geuren van hop en gist en zie hoe bier ontstaat.

Uiteraard is een rondleiding in een brouwerij niet compleet zonder iets van de brouwsels te hebben geproefd... Laat u dus verleiden tot het proeven van een aantal versgebrouwde biertjes tijdens de afsluitende proeverij!

17.30 - 19.00 Tour

Na de rondleiding en proeverij strekken we de benen en nemen we een snuif frisse lucht om weer enigszins nuchter te worden. De gids van Mokum Events neemt u mee voor een heerlijke stadsslenter door het oudste gedeelte van Oud Amsterdam.

Donkere steegjes, prachtige grachtenpanden, eeuwenoude gevels en smalle bruggetjes, uw gids toont het u en vertelt ondertussen de prachtigste verhalen en anekdotes!

19.00 - 21.00 Diner

Zo tegen zevenen verwachten we dat u wel trek zult hebben gekregen en slenteren we een speciaal door Mokum Events geselecteerd restaurant binnen. Als afsluiter van deze avond zullen we hier gezamenlijk van een heerlijk diner genieten.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3 verschillende bieren
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan