Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam

Details over dit uitje
Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam

Even 's-avonds op stap met collega's en partners in het gezellige centrum van Amsterdam? Mokum Events biedt u een oergezellig bedrijfsevenement om het kantoor op feestelijke wijze te ontvluchten. Tijdens dit Ik Hou van Holland Dinerspel gaat u, aan de hand van muziekfragmenten en ludieke vragen van onze quizmaster, uw kennis over BN-ers en Nederlandse artiesten eens goed testen. Tussendoor serveren wij tevens een voortreffelijk 3-gangen diner.

"Een bedrijfsevenement van Mokum Events zorgt ervoor dat mensen op een andere manier met elkaar kennis maken, in een andere setting en in andere verhoudingen tot elkaar. Het Ik Hou van Holland Dinerspel is weer zo'n leuk voorbeeld van het creëren van teambuilding op feestelijke wijze"

Herken Nederlands’ grootste hits als Una Paloma Blanca, Huilen Is Voor Jou Te Laat of Hier Aan De Kust en natuurlijk Ik Hou Van Holland!

U wint natuurlijk de felbegeerde hoofdprijs en speelt het spel gewoon tussen de gangen door. Zo wisselen we entertainment en culinair genot zo nu en dan is even af! Wat gaan we eten?

Hollandse Pot misschien? Wie zal het zeggen...?

Uw bedrijfsuitje inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit bedrijfsuitje in Amsterdam van Mokum Events? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan