Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Beppen & Steppen Brunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Beppen Steppen Brunch Mokum Events Amsterdam

Met de step door Amsterdam, op weg naar een heerlijk gerecht: de 'Beppen & Steppen' brunch van Mokum Events houdt de beentjes soepel en vult de maag.

De gids van Mokum Events vertelt u tussen de bedrijven door wat er allemaal te zien is, soms watertandend, soms verlekkerd kijkend op z’n horloge.

Dat steppen en beppen maakt hongerig!

Na elk gerecht stappen we weer op de steppen en banen we ons een weg door de stad. Onze gids neemt het voortouw en zorgt ervoor dat de achterblijvers niet verdwaald raken. Hij vertelt de leukste anekdotes over dit deel van de stad, de monumenten en de beroemdste inwoners.

Dan wordt het weer tijd voor een ontspannen verpozing met een spectaculair gerecht op het menu.

Maak een ontdekkingstocht door Mokum op een mooie en comfortabele step, eentje die niet in de tramrails vast komt te zitten. Bij Mokum Events is overal aan gedacht. Veel plezier!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 13.45 Steptocht deel 1
13.45 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 15.45 Steptour deel 2
15.45 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen Brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Sportieve steps
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor als u lekker door wilt beppen:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan