Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jeep Tour in Amsterdam

Details over dit uitje
Jeep Tour Mokum Events Amsterdam

De Jeep Tour, dat is met een stoere witte Jeep van Mokum Events Amsterdam bekijken. Avontuurlijk, maar u krijgt er ook nog een lekker onderbuikgevoel van.

Deze 4-wheel aangedreven Jeep ronkt wel erg lekker! Met een open kap bij mooi weer en een half dichte bij een buitje racen jullie over het heftige circuit.

Gezellig met vrienden de stad doorcrossen, of met de collega’s speciale teambuilding-events beleven, het is allemaal mogelijk. Als het moet halen we onze camouflagejeeps te voorschijn en rijden we door de wilde natuur.

Met maximaal 7 personen kunt u van deze prachtmachine gebruik maken. Of u nu door de sneeuw wilt scheuren of door het sompige bospaden wilt rijden, deze krachtige DAF-jeeps rijden als een zonnetje door elk terrein.

Wilt u een uniek bedrijfsfeest organiseren waar origineel vervoer een grote rol speelt? Reserveer onze Citytour Jeeps voor een paar uur of een dagje motorisch genieten!

Al onze Jeeps zijn flexibel in te zetten bij elke excursie of evenement, voor grote en kleine groepen!

Inclusief:
  • Professionele chauffeur
  • Brandstof
  • Transportkosten
  • Voor elk evenement te boeken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan