Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Knallen op de Wallen met Lunch en Barre(n)tocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Knallen Wallen Fotopuzzeltocht Fotospeurtocht Mokum Events Amsterdam

Knallen op de wallen van Amsterdam met Mokum Events? Dat is kiekjes schieten, fotograferen. Dat klinkt wel leuker dan 'fotograferen in de Rosse Buurt, toch?

10.30 - 13.00 Knallen op de Wallen

Wat gaan we doen? We vormen teams van 5 tot 8 personen. Ieder team ontvangt een opdrachtenlijst en wordt een kant van Amsterdam opgestuurd. Al deze opdrachten en vragen dienen te worden uitgevoerd en beantwoord.

Maar let wel: de oplossingen dienen wel door u op de gevoelige plaat te worden vastgelegd!

Als alle teams de opdrachten hebben vervuld, mag u uitrusten en genieten van een borrel, terwijl de deskundige jury de prijswinnaar bekend zal maken.

NB. Zet de dames achter de ramen liever niet op de foto, anders zou het nog wel eens ècht Knallen op de Wallen kunnen worden...

13.15 - 14.15 Lunch

Na de puzzeltocht neemt de gids u mee naar een uitstekend restaurant waar een uitgebreide lunch voor u klaarstaat en u alle indrukken nog eens rustig met uw groepsgenoten kunt bespreken.

14.30 - 17.00 Kroegentocht

We gaan, samen met een ervaren gids, op kroegentocht langs een aantal van Amsterdams mooiste, bijzonderste en leukste kroegies. In ieder etablissement krijgt u iets te horen over de historie van de kroeg en haar eigenaren. Uiteraard kunt u in ieder café een drankje uitkiezen. U mag het zeggen: een pikketanussie, jajempie of liever gewoon een borrel?
Enne...wees niet ongerust: de gids weet de weg terug!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Camera's
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan