020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Knallen op de Wallen met Lunch en Barre(n)tocht in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Knallen op de Wallen met Lunch en Barre(n)tocht in Amsterdam

Knallen op de wallen van Amsterdam met Mokum Events? Dat is kiekjes schieten, fotograferen. Dat klinkt wel leuker dan 'fotograferen in de Rosse Buurt, toch?

10.30 - 13.00 Knallen op de Wallen

Wat gaan we doen? We vormen teams van 5 tot 8 personen. Ieder team ontvangt een opdrachtenlijst en wordt een kant van Amsterdam opgestuurd. Al deze opdrachten en vragen dienen te worden uitgevoerd en beantwoord.

Maar let wel: de oplossingen dienen wel door u op de gevoelige plaat te worden vastgelegd!

Als alle teams de opdrachten hebben vervuld, mag u uitrusten en genieten van een borrel, terwijl de deskundige jury de prijswinnaar bekend zal maken.

NB. Zet de dames achter de ramen liever niet op de foto, anders zou het nog wel eens ècht Knallen op de Wallen kunnen worden...

13.15 - 14.15 Lunch

Na de puzzeltocht neemt de gids u mee naar een uitstekend restaurant waar een uitgebreide lunch voor u klaarstaat en u alle indrukken nog eens rustig met uw groepsgenoten kunt bespreken.

14.30 - 17.00 Kroegentocht

We gaan, samen met een ervaren gids, op kroegentocht langs een aantal van Amsterdams mooiste, bijzonderste en leukste kroegies. In ieder etablissement krijgt u iets te horen over de historie van de kroeg en haar eigenaren. Uiteraard kunt u in ieder café een drankje uitkiezen. U mag het zeggen: een pikketanussie, jajempie of liever gewoon een borrel?
Enne...wees niet ongerust: de gids weet de weg terug!

De gids mag een maximale groepsgrootte van 15 personen per tour meenemen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan