Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunchspel in Amsterdam

Details over dit uitje

Mokum Events ontwikkelt voor jullie de leukste populaire bordspellen om in gezellige openlucht city games. Reserveer nu voor uw bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenuitje de Kolonisten van Catan Tablet City Game. Ontdek het centrum van Amsterdam en geniet tussendoor heerlijk van een uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants.

Voor iedereen die nog nooit het bordspel hebben gedaan; jullie worden verdeeld in verschillende teams. Jullie dienen per team zoveel mogelijk grondstoffen te verdienen en jullie eigen Amsterdamse kolonie op te zetten. Op de tablet kunnen jullie precies ontdekken wat er waar te halen valt. Plunder de Dam of het Beursplein, koop en speel ontwikkelings- of ridderkaarten en wordt de grootste kolonist van Amsterdam.

Tussen de ronden door kunnen jullie ook genieten van heerlijke culinaire verassingen in drie verschillende lunchlocaties. En wie weet gaan jullie er vandoor met de felbegeerde Kolonisten van Amsterdam hoofdprijs!

Programma-indicatie:

11.00 -12.00 Lunch voorgerecht
12.00 -13.00 Kolonisten van Catan deel 1
13.00 -14.00 Lunch hoofdgerecht
14.00 -15.00 Kolonisten van Catan deel 2
15.00 -16.00 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avontuurlijke groepsuitje van Mokum Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan