Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Misdadig Amsterdam fietspuzzeltocht

Details over dit uitje
Misdadig Amsterdam Crimitour Speurtocht Mokum Events Amsterdam

Verken in 'Misdadig Amsterdam' met Mokum Events de donkere kanten van de stad op een leuke manier, in een speurtocht met opdrachten op de fiets en met GPS.

U komt tijdens deze crimi-tour dwars door het stadscentrum en leert u alles over de handel en wandel van beruchte Amsterdamse topcriminelen!

Van ons krijgt u de leukste foto-opdrachten, vragen en cryptische aanwijzingen om deze fietstocht echt spannend te maken!

Als een echte detective onderzoekt u beroemde plekken waar schemerige figuren in vroeger tijden hun duistere zaakjes aan het voorbereiden waren.

Via GPS sturen we u dwars door het centrum van Mokum en komt u Pistolen Paultje overal tegen! Los alle opdrachten op en kom snel weer terug naar het café voor de prijsuitreiking en een lekker hapje en drankje!

Geniet van deze spannende maar ook interessante en leerzame speurtocht! U leert Amsterdam van een hele andere kant kennen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Fiets
  • GPS
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan