Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars lunch in Amsterdam

Details over dit uitje
Ranking the stars lunch

In de Ranking the Stars Lunch van Mokum Events in Amsterdam is het smullen geblazen én leert u uw collega's of vrienden op een hele andere manier kennen.

Gezelligheid en hilariteit zijn hierbij gegarandeerd.

Uw gezelschap wordt verdeeld in kleine teams en vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken. Wie heeft de meeste baantjes gehad in z'n leven? Welke dame staat minstens een uur voor de spiegel? Wie drinkt er af en toe een borreltje teveel?

Ongetwijfeld komen er een paar verrassende geheimen op tafel, maar uiteraard krijgt u van ons de gelegenheid om uzelf te verdedigen!

Op een gezellige locatie in het centrum van Amsterdam serveren we een heerlijke lunch met culinaire hoogstandjes die u af en toe even afleiden van alle ontboezemingen.

En net als bij het gelijknamige tv-programma staat onze spelleider z'n mannetje (of vrouwtje). Hij weet als geen ander op zeer spontane wijze vrienden of collega's uit te dagen om nu eens te zeggen wat ze echt denken.

Voordat jullie meedoen aan dit gezellige spelprogramma, vult een ieder een korte vragenlijst in. Eenmaal bij elkaar gekomen, zijn alle ins- en outs bij ons bekend, en wordt door onze spelleider afwisselend een meerkeuze of open vraag gesteld aan de deelnemende groepen.

Het team dat jullie collega's of vrienden het beste kan inschatten gaat aan de haal met een niet te onderschatten Ranking The Stars hoofdprijs!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door een professionele quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan