020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Rijksmuseum Amsterdam met gids

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Rijksmuseum Amsterdam met gids

Zin in een cultureel dagje uit met vrienden, bekenden, de gehele familie, of collega's? Doe een Rondleiding Rijksmuseum met gids van Mokum Events.

Na jaren van verbouwing kunt u het Rijksmuseum sinds herfst 2013 bezoeken met een specialist die u alles kan vertellen over de recente verbouwing, de nieuwe collecties en de talloze tentoonstellingen!
Als u de inmiddels met prijzen overladen documentaire over de renovatie van museum heeft gezien, dan moet uw interesse naar het uiteindelijke resultaat inmiddels zijn gewekt.

De Nachtwacht heeft weer een prominente plek gekregen, net als alle andere prachtige schilderijen en kunstvoorwerpen. De gehele collectie is chronologisch geordend, zodat u een heerlijke wandeling door de tijd maakt. Uw gids voorziet elke zaal van boeiende en interessante verhalen. Diverse perioden en kunstvoorwerpen uit die tijd passeren de revue, van het aantreden van Karel V in 1506 tot aan de Tweede Wereldoorlog en daarna.

Uiteraard komen tijdens de rondleidingen alle bekende schilderijen van beroemde schilders uit de Gouden Eeuw uitgebreid aan bod, maar ook wordt het ontstaan en het verleden van het Rijksmuseum van verrassende anekdotes voorzien.

Deze culturele rondleiding door het Rijksmuseum is dé ultieme liefhebberij van onze enthousiaste gidsen. Alleen de meest bevlogen Mokum Events gidsen mogen het Rijksmuseum betreden! Hun verhalen brengen de schilderijen en de geschiedenis weer helemaal tot leven. Hét ultieme uitje voor iedereen die zich wil laten onderdompelen in de rijke historie van onze hoofdstad en ons land.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Entree Rijksmuseum
  • Rondleiding door alle zalen
  • Niet wachten bij de kassa!
  • Te boeken op het door u gewenste tijdstip!

Let op!

Heeft u een kortingskaart voor een museumbezoek? Vermeld dit bij uw boeking!

Het Rijksmuseum is geopend tot 17.00 uur
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wilt u dit arrangement liever boeken in combinatie met een stadwandeling? Dan is Rondleiding Rijksmuseum & Stadswandeling Amsterdam wellicht meer iets voor u!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan