Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Stedelijk Museum Amsterdam met gids

Details over dit uitje
rondleiding stedelijk museum amsterdam

Bekijk o.a. werken van Andy Warhol en schilderijen van Piet Mondriaan in de Rondleiding Stedelijk Museum Amsterdam, met gids van Mokum Events.

Het zijn maar een paar van de kunstwerken die u tijdens de rondleiding Stedelijk Museum van Mokum Events gaat ontdekken.

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is uitgebreid, vernieuwd en gerenoveerd, en biedt enorm veel ruimte aan hedendaagse kunst van internationale allure.

Samen met uw gids maakt u een culturele rondreis langs de meest opvallende werken van gerenommeerde kunstenaar van afgelopen tijd.

De nieuwbouw, ontworpen door Benthem Crouwel Architekten is inmiddels in de volksmond al aangeduid als 'de badkuip' en is een architectonische 'experience' op zich!

Tijdens de rondleiding Stedelijk Museum zijn er naast de vaste tentoonstellingen vormgeving, fotografie en beeldende kunst, zijn er ook diverse wisselende tentoonstellingen te zien van moderne kunstenaars.

Samen met uw gids loopt u door alle zalen en hoort u verrassende verhalen over de meest verrassende voorwerpen en kunstenaars. En als u nog meer informatie nodig heeft, u kunt altijd na de Stedelijk Museum nog even de bibliotheek ingaan om te kiezen uit maar liefst duizenden boeken en publicaties.

Waarom de rondleiding Stedelijk Museum met een gids van Mokum Events?

Al bijna 10 jaar is Mokum Events dé organisator van culturele rondleidingen en stadswandeling. Onze gidsen hebben enorme ervaring met het rondleiden van grotere of kleinere groepen en worden geselecteerd op hun enthousiasme en hun talent om hun kennis op een toegankelijke en leuke manier over te brengen.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Entree Stedelijk Museum
  • Rondleiding door alle zalen
  • Niet wachten bij de kassa!
  • Te boeken op het door u gewenste tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor de rondleiding Stedelijk Museum? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan