020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scoor je eigen kersthit! in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Scoor je eigen kersthit! in Amsterdam

Mokum Events zorgt in de workshop ‘Scoor je eigen Kersthit’, inclusief CD opnemen in Amsterdam, voor een professionele geluidsstudio met geluidstechnici.

De leukste dagen van het jaar: de feestdagen! Eerst Sinterklaas, daarna Kerstmis.

En ieder jaar zorgen we met z’n allen weer voor het in ere houden van een aantal oeroude tradities: Eerste Kerstdag bij de ouders van haar en Tweede Kerstdag bij die van hem bijvoorbeeld (in willekeurige volgorde).

En wat er natuurlijk ook bij hoort, is het elkaar sturen van ieder jaar weer soortgelijke kerstgroeten per post. Goed bedoeld en natuurlijk oprecht gemeend, maar toch telkens weer hetzelfde. Ja toch?

En terwijl je de tientallen kerstkaarten aan het schrijven bent, hoor je ieder jaar weer dezelfde kerstliedjes, gezongen door telkens dezelfde zangers en zangeressen op radio en tv. Superleuke liedjes, vol met romantiek en liefde voor elkaar. Maar toch telkens hetzelfde…

Mokum Events doorbreekt deze kerstsleur!

U krijgt in deze workshop de keuze uit een megalijst van de mooiste kerstnummers, waarvan je er 1 uitkiest.

Aan ù de keuze: Last Christmas? Do They Know It’s Christmas? Driving Home For Christmas? Of toch het klassieke White Christmas van Bing Crosby? Misschien kiest u toch liever voor De Herdertjes Lagen Bij Nachte of gaat u de uitdaging aan om Stille Nacht meerstemmig te zingen? Of tòch uw eigen tekst op een van de mooiste kerstmelodieën; alles is mogelijk!

Vervolgens neemt u plaats achter de microfoon, zet u uw koptelefoon op, concentreert u zich en wacht u de aanwijzingen van de geluidstechnicus af.

Uw favoriete kerstnummer, eventueel met uw eigen tekst, maar zeker met uw eigen stem(-men) wordt door Mokum Events geluidstechnici professioneel opgenomen en gemixt.

Ideaal alternatief voor de kerstkaart?

Andere genres zijn ook mogelijk.

Inclusief:
  • Studio in hartje Amsterdam
  • Enthousiaste begeleiding
  • CD wordt digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan