020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Strijd op de Wallen – Diner – After Dinner Cruise in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Strijd op de Wallen – Diner – After Dinner Cruise in Amsterdam

Dit arrangement begint met de spannende puzzeltocht Strijd op de Wallen in Amsterdam. De geleider van Mokum Events maakt teams van uw groep.

16.30 - 19.00 Strijd op de Wallen puzzeltocht

U gaat tijdens dit avondje uit de Wallen verkennen met behulp van een door ons opgestelde route.

U staat af en toe oog in oog met een uitsmijter of een dame van plezier! U moet natuurlijk uw aandacht erbij houden en de tocht op een zorgvuldige manier zien af te leggen. De rode lampjes leiden u door de meest pittoreske straatjes van het centrum.

Onderweg zult u hier en daar wat vragen moeten beantwoorden en geen vragen zoals 'Wat is de cup-size van de dame op nr. 42'? Wel een beetje serieus blijven natuurlijk......

19.15 - 21.15 Diner

Als iedereen weer heelhuids terug is en de pretoogjes weer een beetje op normaal staan, gaat u heerlijk genieten van een 3 gangen diner. Natuurlijk komen alle sterke verhalen nu los en onder het genot van een heerlijk kopje koffie of een likeurtje maakt u zich op voor een passende afsluiting van ons arrangement.

21.30 - 22.30 After Dinner Cruise rondvaart

Aan boord van onze grachtenboot zult u eindelijk uw rust weer kunnen vinden. De boottocht gaat over de Amstel en al kabbelend geniet u van de avondlucht. Onze schipper zal u langs alle mooie plekken van Amsterdam varen en u kunt rustig onderuit zakken en de dag laten passeren.....

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Aandenken aan de Wallen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Privé boot
  • Bediening aan boord
  • Kopje koffie, likeur en bonbons
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Aanrader:

Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan