Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Strijd op de Wallen – Diner – After Dinner Cruise in Amsterdam

Details over dit uitje
Strijd Op De Wallen Diner Puzzeltocht After Dinner Cruise Mokum Events Amsterdam

Dit arrangement begint met de spannende puzzeltocht Strijd op de Wallen in Amsterdam. De geleider van Mokum Events maakt teams van uw groep.

16.30 - 19.00 Strijd op de Wallen puzzeltocht

U gaat tijdens dit avondje uit de Wallen verkennen met behulp van een door ons opgestelde route.

U staat af en toe oog in oog met een uitsmijter of een dame van plezier! U moet natuurlijk uw aandacht erbij houden en de tocht op een zorgvuldige manier zien af te leggen. De rode lampjes leiden u door de meest pittoreske straatjes van het centrum.

Onderweg zult u hier en daar wat vragen moeten beantwoorden en geen vragen zoals 'Wat is de cup-size van de dame op nr. 42'? Wel een beetje serieus blijven natuurlijk......

19.15 - 21.15 Diner

Als iedereen weer heelhuids terug is en de pretoogjes weer een beetje op normaal staan, gaat u heerlijk genieten van een 3 gangen diner. Natuurlijk komen alle sterke verhalen nu los en onder het genot van een heerlijk kopje koffie of een likeurtje maakt u zich op voor een passende afsluiting van ons arrangement.

21.30 - 22.30 After Dinner Cruise rondvaart

Aan boord van onze grachtenboot zult u eindelijk uw rust weer kunnen vinden. De boottocht gaat over de Amstel en al kabbelend geniet u van de avondlucht. Onze schipper zal u langs alle mooie plekken van Amsterdam varen en u kunt rustig onderuit zakken en de dag laten passeren.....

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Aandenken aan de Wallen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Privé boot
  • Bediening aan boord
  • Kopje koffie, likeur en bonbons
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Aanrader:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan