Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd op de Wallen puzzeltocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Strijd Op De Wallen Speurtocht Mokum Events Amsterdam

Een Strijd op de Wallen? Maar dan een ‘wed-strijd’, een puzzeltocht in teams, met uitdagende en verrassende opdrachten in de Rosse Buurt van Amsterdam.

We splitsen uw gezelschap op in kleinere teams.

We geven ieder team een boekje met een aantal uitdagende en verrassende opdrachten, de routekaart voor een avontuurlijke puzzeltocht.

Aan de hand van deze opdrachten leert u de Wallen op een bijzondere èn actieve manier kennen. En zeg nu eerlijk: een beetje actief zijn op de Wallen kan echt geen kwaad!

Aan de hand van de resultaten van deze speurtocht, die u op foto dient vast te leggen, wordt aan het einde van de dag de winnaar bekend gemaakt. En zoals u dat van ons gewend bent vindt de prijsuitreiking plaats in een gezellig Amsterdams kroegje, met een borrel in de hand!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Sexy variant:

Strijd op de Wallen is er ook in een meer ordinaire, zeg maar sexy variant! Geweldig geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest! Maak uw borst maar nat, wij garanderen rode konen!! Enne… evengoed óók leuk en leerzaam…! Vraag naar de mogelijkheden!

TIP:

Atijd jezelf es willen zijn, eh…zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Mokum Events biedt je nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van jou en je vriendinnen achter het venster, voor € 23,50 p.p. excl. BTW! Alleen voor de vrijgezel is natuurlijk ook mogelijk, dan komt u uit op een bedrag van €59,50 totaal excl. BTW

Inclusief de juiste kledij en professionele make up!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan