Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winterse Smartlappenboot in Amsterdam

Details over dit uitje
Smartlappenboot Meezingen Deinen Mokum Events Amsterdam

Amsterdamser kan het gewoon niet! En tegen de toeristen: More Mokum is impossible! Johnny Jordaan, Andre Hazes en noem ze maar op, u kunt het zo gek niet bedenken of deze beroemde volkszangers komen wel langs tijdens deze Winterse Smartlappenboottocht van Mokum Events!

Lekker een stukkie door de grachten, borreltje erbij, het is gewoon de meest zuivere Amsterdamse groepsuitje dat er bestaat. Smartlappen doen wat met u, helemaal als de winterdepressie behoorlijk dichtbij begint te komen!

Opstaan en met de hand aan de reling als een echte ketelbinkie, met uitzicht op de mooiste grachtenpandjes van de stad en luisteren naar de klanken van onze scheepsaccordeonist. Goed inademen om daarna met volle borst de volgende smartlap aan het publiek ten gehore te brengen.

Het grote voordeel is dat wij ook alle teksten voor u beschikbaar hebben in boekvorm, dus u kunt niet een beetje met een vraagteken op uw voorhoofd over boord staren. Uw kapitein kent ze uiteraard allemaal van A tot Z. Scheutje rum in de koffie of nog een pikketanissie? Wordt geregeld!

Heeft u speciale wensen of vragen? U kunt dit vaararrangement uiteraard combineren met allerlei andere gezellige dagarrangementen van Mokum Events! Vraag ernaar bij onze professionele medewerkers en maak uw groepsuitje in Amsterdam geheel op maat.

Inclusief:
  • Boothuur 1,5 uur
  • Professionele accordeonist en schipper
  • Tekstboekjes met de mooiste smartlappen
  • Onbeperkt drankjes Hollandse bar aan boord!
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 – 19 personen: € 57,50 p.p. excl. 9% BTW
20 -> personen: € 49,50 p.p. excl. 9% BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterse vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan