020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

IJskoud de beste! in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
IJskoud de beste! in Amsterdam

Dat durven wij wel te beweren: IJskoud de beste! Mokum Events verzint ze wel, die super-winteruitjes in Amsterdam, ongeacht (of  dankzij) het seizoen.

 

We hebben speciaal voor in de winter een geweldig arrangement samengesteld, waarbij u zult ontdekken hoe bijzonder Mokum is in de donkere dagen voor (maar ook ná) Kerstmis! Bent u er klaar voor?

16.00 – 17.30 Wintervaart met glühwein

We nemen u eerst mee op een klein bootje door de winterse grachten (tenzij deze zijn dichtgevroren). Terwijl u uw handen warmt aan lekkere warme glühwein, leidt de schipper u door grachten en grachtjes, onder bruggen en brugjes (BUKKEN…!) en langs bekende en onbekende plekjes van de oude Stad.

 

Uw gids aan boord houdt u op temperatuur met prachtige verhalen over de plekken waar u langs vaart en de dingen die u ziet.

17.30 – 18.30 Warme Wandeling

Na de wintervaart kunt u uw koude voeten weer opwarmen (waar het NOOIT koud lijkt te zijn…) met de Warme Wandeling. Uw gids maakt een stadswandeling met u en leidt u langs de ramen (let op, de gids telt de leden van uw groep na ieder raam…!) waar de dames zonder truien, jassen en mutsen hun werk uitvoeren.

 

Uw gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam en laat u genieten van de vele monumentale gebouwen, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken.

18.30 – 19.15 Alleen als ie ijs- en ijskoud is…!

Wij nodigen u uit bij het XtraCold Ice Café. Dit is een wel heel bijzonder cafe, waar ALLES ijs- en ijskoud gedronken wordt. En dat niet alleen, de muren en een groot gedeelte van de inventaris inclusief de glazen zijn gemaakt van ijs!

 

Kijk om u heen en bewonder het bijzondere interieur, dat door Jan des Bouvrie is ontworpen en neem een letterlijk ijskoud Extracold biertje of een borrel, mèt ijs!

19.30 – 21.30 Diner

Na de ijsborrel nemen wij u mee naar het Rembrandtplein, waar u weer op temperatuur kunt komen in een speciaal geselecteerd restaurant en kunt genieten van een uitgebreid 3 gangen keuze menu.

Inclusief:

– Privé boot
– Ontvangst met Glühwein
– Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
– Luxe gemengde noten en zoute roomboterkoekjes
– Bediening aan boord
– Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
– Entreetickets Icebar
– 2 shots in een glas van ijs
– Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan