020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Creatieve Uitjes Amsterdam

Kies uit 5 creatieve Uitjes in Amsterdam

Op zoek naar iets bijzonders en net even iets anders als uitje? Kijk dan niet verder! Creatieve uitjes Amsterdam zijn activiteiten waarbij jij en je gezelschap een nieuwe vaardigheid leren. Het is een interactieve manier om een dag door te brengen en een makkelijke manier om een gevarieerde groep personen een leuke dag te bezorgen.

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
150
Aantal personen
Type uitje
Avondarrangementen Rotterdam
Bedrijfsuitje Amsterdam van Mokum Events
Creatieve Uitjes Amsterdam
Culinaire Uitjes Amsterdam
Dagarrangementen Amsterdam
Dinnershows Amsterdam
Korting Amsterdam Mokum Events
Kunst & Cultuur Amsterdam
Quizzes Amsterdam
Rondleidingen Amsterdam
Speurtochten Amsterdam
Teambuilding Amsterdam
Themafeesten Amsterdam
Vaararrangementen Amsterdam
Vergaderen Amsterdam
Vrijgezellenfeest mannen Amsterdam
Vrijgezellenfeest vrouwen Amsterdam
Vrijgezellenfeesten Amsterdam
Workshops Amsterdam
5 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Creatieve Uitjes
  • Verwijder alle filters
Workshop Komische Portretten tekenen in Amsterdam
Workshop Komische Portretten tekenen in Amsterdam
Vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur

Heeft u ambitie om als cartoonist aan de slag te gaan bij een krant of tijdschrift? De workshop Komische Portretten Tekenen van Mokum Events geeft u een spoedcursus, ...

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Workshop Lipdub in Amsterdam
Workshop Lipdub in Amsterdam
Nieuw
Vanaf € 56,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur en 30 minuten

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of activiteit in Amsterdam? Boek de workshop Lipdub van Mokum Events en maak een videoclip met uw hele groep.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Workshop Bodypainting in Amsterdam
Workshop Bodypainting in Amsterdam
Creatieve Uitjes
Vanaf € 81,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 3 uur

Behoefte aan iets creatiefs in Amsterdam? In Mokum Events' workshop Bodypainting kan je een deel van je lichaam laten beschilderen door een bodypainter.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Workshop Graffiti spuiten in Amsterdam
Workshop Graffiti spuiten in Amsterdam
Creatieve Uitjes
Vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 1 uur en 30 minuten

Maak je eigen piece met de workshop Graffiti spuiten van Mokum Events in Amsterdam, vakjargon van de echte graffiti kunstenaars voor een graffiti-werk.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Schilderworkshop in Amsterdam
Schilderworkshop in Amsterdam
Creatieve Uitjes
Vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur en 30 minuten

Ontdek met Mokum Events uw verborgen talenten in de Schilderworkshop in Amsterdam en maak uw eigen schilderij, onder leiding van deskundige artiesten.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De leukste creatieve uitjes in Amsterdam

Niets is leuker dan met een groep vrienden, collega’s en familie nieuwe talenten ontwikkelen. Dat doe je op een interactieve manier met de creatieve uitjes van Mokum Events in Amsterdam. Ons assortiment creatieve uitjes Amsterdam bestaat uit creatieve uitjes die je uitdagen, nieuwe skills leren en doen verbazen over het gezelschap waarmee je op stap bent.

Welke creatieve uitjes in Amsterdam bieden wij?

Met creatieve uitjes Amsterdam daag je jezelf en je groep uit om verborgen talenten te ontdekken. Door iets doen wat je nog nooit heeft gedaan leer je nieuwe vaardigheden en misschien ontdek je wel een nieuwe passie met een creatieve workshop. Bij het ene creatieve uitje Amsterdam ga je bijvoorbeeld je garderobe op de schop nemen om te ontdekken wat nou echt bij jou past. Bij het creatieve uitje Amsterdam “schilderworkshop Amsterdam” leer je welke verschillende schildertechnieken, kwasten, verfsoorten en kleur er zijn. Hierna krijg je de tijd om zo creatief mogelijk bezig te zijn op een eigen doek. Door begeleiding van professionele artiesten leer je in een paar uur hoe ook jij kunt schilderen. Het is hierdoor niet alleen leuk om samen met je groep vrienden, familie of collega’s samen te zijn, maar jij steekt ook nog eens wat op van een creatieve activiteit van Mokum Events!

Creatieve uitjes Amsterdam zijn geschikt voor elke soort groep en leeftijd. Het is een unieke activiteit voor een creatief bedrijfsuitjes, vrijgezellen feesten, verjaardagsfeesten of familiefeesten. In ons aanbod vind je verschillende creatieve uitjes Amsterdam, soms zijn deze wat meer op mannen gericht en soms wat meer op vrouwen. Maar in essentie kan elk uitje door gemengde groepen geboekt worden.

Creatief uitje Amsterdam op Maat

Bij Mokum Events hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van unieke uitjes voor alle soorten groepen en leeftijden. Ben je op zoek naar een hele dag vermaak in plaats van alleen een creatief uitje Amsterdam dan kun je bij ons aankloppen voor een arrangement van verschillende activiteiten. Zo kunnen we ook een combinatie maken van een van de creatieve uitjes Amsterdam samen met bijvoorbeeld de activiteit “Wie is de rat spel Amsterdam”.

Heb je in ons assortiment niet het perfecte creatieve uitje kunnen vinden voor jouw gezelschap? Neem contact met ons op, we stellen graag met jou het leukste creatieve uitje in Amsterdam samen. Je draagt bij ons je wensen en eisen aan, vervolgens kijken wij naar de beste combinatie voor jouw groep. Jong en oud, grote groepen of kleine groepen, iedereen kan bij ons terecht voor het leukste creatieve uitje in Amsterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan