Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Graffiti spuiten in Amsterdam

Details over dit uitje
Graffiti Workshop Mokum Events Amsterdam

Maak je eigen piece met de workshop Graffiti spuiten van Mokum Events in Amsterdam, vakjargon van de echte graffiti kunstenaars voor een graffiti-werk.

Piece? Wat is dat?

Haha, piece is (zeg maar) vakjargon wat gebruikt wordt door de echte graffiti kunstenaars en is gewoon een ander woord voor een graffiti werk. En dan denkt u: kunstenaars? Ja natuurlijk zijn het kunstenaars!

Inderdaad wordt er geregeld illegaal 'getagd' (ook weer zo een woord; een graffiti handtekening) en worden er soms zaken door beschadigd, maar vaak is het wel degelijk kunst!

Tijdens onze workshop Graffitti Spuiten vertellen wij u iets over de (zeer oude) historie van de graffiti en laten wij u de diverse technieken zien, waarmee graffiti wordt gemaakt. Vervolgens kunt u zelf aan de bak met spuitbus, creativiteit, team spirit en talent.

Samen wordt er een onderwerp gekozen: het logo van uw bedrijf, of een bekende kreet van de directie of collega? U bepaalt dat helemaal zelf! Maak een passend ontwerp, zoek de juiste kleuren en SPUIT!

Laat u inspireren door uw eigen gedachten en die van uw teamgenoten en creëer uw eigen master piece!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Locatie Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Op verzoek kan ook een wat meer gespecialiseerde workshop worden gehouden. Namelijk de Licht-Graffiti workshop of de Stencil-Art workshop. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan