020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Avondvaart op een Klipper bij Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Avondvaart op een Klipper bij Amsterdam

Op zoek naar een uitje waarbij je echt kunt genieten? Waan je een zeebonk tijdens de Avondvaart op een Klipper bij Amsterdam. Trek aan de touwen, voel de wind in je haar, opspattend water, klapperende zeilen.

Da’s pas leven!

Maar ook: lekker in het zonnetje aan dek met collega's, familie of vrienden, relaxed met een hapje en een drankje,tijdens de Avondvaart bij Amsterdam.

Of benedendeks met zijn allen aan tafel, heerlijk ontspannen genieten van een overheerlijk diner, terwijl de klipper rustig met de wind meedrijft, of op een mooi plekje voor anker ligt. Mijmeren bij de ondergaande zon...

Uw gezelschap stapt aan boord van de klipper, die afgemeerd ligt in de haven. De schipper en zijn maat heten u welkom, uiteraard vergezeld van een drankje. Tijdens het welkomstwoord zal de schipper u iets vertellen over het schip en meteen de vaarroute bekend maken.

Vervolgens verlaat het schip de haven en worden de zeilen gehesen. Als u wilt, mag u bij alle handelingen op het schip meehelpen, van het hijsen van de zeilen tot het sturen en overstag gaan! Hard werken, maar geweldig om te ervaren hoe zo’n klipper vaart!

Na een klein uurtje gaan we benedendeks aan tafel, waar de scheepskok een heerlijke maaltijd voor u heeft bereid. Afhankelijk van de wind, zeilen we intussen rustig door of zoeken we een mooi plekje om voor anker te gaan.

Als de maaltijd genuttigd is, zetten we langzaam weer koers naar de haven, terwijl u benedendeks gezellig napraat of bovendeks geniet van alles om u heen.

Een heerlijke avond op het water, zo actief of relaxed als u zelf wilt; weinig is onmogelijk!!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan