Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bij ons in de Jordaan… rondleiding in Amsterdam

Details over dit uitje
Bij Ons In De Jordaan Rondleiding Tour Theo Thijssen Museum Mokum Events Amsterdam

Kent u 'Bij ons in de Jordaan' van Johnny Jordaan? De voormalige volksbuurt in Amsterdam is nog steeds heerlijk om te bezoeken in een rondleiding met gids.

Hoewel de armoede wel grotendeels is vertrokken en de Jordaan voor een groot deel bewoond wordt door Bekende Nederlanders en succesvolle zakenlui, is de buurt nog zeker net zo boeiend als vroeger.

Onze gidsen nemen u tijdens de tour vervolgens mee langs prachtige hofjes en laten u de mooiste doorkijkjes zien. Ze vertellen u de verhalen bij de monumentale panden en prachtige gevelstenen.

Over de bewoners van de Jordaan, zowel van vroeger als van nu. Over de muzikale geschiedenis van volkszangers als Johnny Jordaan en Tante Leen; we wandelen over hun eigen plein!

Tevens brengen we een bezoekje aan het Theo Thijssen Museum!

Halverwege deze middag nemen we de tijd om even op adem te komen met een kopje thee of koffie en een heerlijk appelgebakje. Wandel mee en ontdek het èchte Jordanese Mokumgevoel!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Entree Theo Thijssen Museum
  • Kopje koffie / thee en gebak
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wilt u alleen een Rondleiding in de Jordaan, dat is al mogelijk vanaf €12,50 p.p.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan