Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game Bedrijfsuitje Amsterdam

Details over dit uitje
Crime City Game bedrijfsuitje Amsterdam

De Crime City Tablet game van Mokum Events in Amsterdam is het ultieme evenement voor een uitdagend en origineel bedrijfsuitje met collega’s. Teambuilding komt tot stand door samen hele andere dingen te ondernemen dan dat u gewend bent. Als straatbende trekt u de binnenstad in met tablets om zoveel mogelijk buit binnen te halen.

De essentie van deze virtuele game is betrekkelijk eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit samen met uw team. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om uw tegenstanders te beroven. Uiteraard is alles virtueel natuurlijk!

Uiteraard heeft uw team niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer u gepakt wordt moet u ze omkopen met uw zuurverdiende buit. Houd dus goed contact via de portofoons, zodat u de buit zo snel mogelijk ziet groeien en gevaren tijdig signaleert.

Gedurende het spel heeft u ook zicht op de bankrekening van de concurrentie, waardoor u precies weet wanneer uw team een tandje bij moet schakelen. Dit zal resulteren in een bloedstollende race. Nooit het lef gehad om uw vingers te branden aan criminele activiteiten? Dit is uw kans!

Dit bedrijfsuitje wordt afgesloten in een gezellige Amsterdams etablissement waar de echte criminelen de hoofdprijs krijgen uitgereikt. Aansluitend kunt u natuurlijk altijd een borrel organiseren of even lekker gaan dineren de beste restaurants.

Uw bedrijfsuitje inclusief:
  • Professionele begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige bedrijfsuitje van Mokum Events uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende bedrijfsuitje van Mokum Events? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan