Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Geef mij maar Amsterdam quiz

Details over dit uitje
Geef Mij Maar Amsterdam Spel Quiz Mokum Events

'Geef mij maar Amsterdam' is een gezellige quiz, een melig spel van Mokum Events, voor vrienden of collega's die echt iets willen snappen van de stad Amsterdam.

Uw bedrijfsuitje of groepsuitje wordt er gelijk een stuk vrolijker van, want tijdens deze quiz worden jullie allemaal bijgespijkerd in de Mokums taal, de Mokumse humor en de Mokumse smartlap. Na afloop bent u geheel ingeburgerd.....

Diverse weetjes en vragen worden door de quizmaster op een ludieke manier op u afgevuurd. Vragen zoals:

- Wat weet u eigenlijk van onze hoofdstad?
- Hoe goed kent u Amsterdamse smartlappen?
- Kunt u dat Mokums eigenlijk wel verstaan?
- En hoe zou het zijn met uw eigen Amsterdamse uitspraak?
- Heeft u een beetje Amsterdamse humor in huis (en laten we dat eens testen)?

U begrijpt het al. De exacte vertalingen van 'krijg een wegtrekker' of 'stik de moord' (met Mokumse tongval uitgesproken) zijn nog niet zo heel gemakkelij

Ook de klanken van André Hazes of Johnny Jordaan behoren tot de standaard gehoortest van deze quiz. In teams of koppels gaat u de strijd aanbinden om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

De quizmaster is een Amsterdammer 'pur sang', de vragen en muziekfragmenten zorgen ervoor dat uw aandacht nooit verslapt.

Daarna gaat u pleitte, smeert u 'm of peer u 'm (geheel op z'n Mokums), of zorgen we ervoor dat u nog even lekker kan nagenieten tijdens een eersteklas diner of lunch op een schitterende locatie in de mooiste stad van de wereld....

Inclusief:
  • Professionele quizmaster
  • Gezellige locatie in hartje Amsterdam
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door uw gewenste dag of tijdstip

Tip:

Bij Mokum Events kunt u dit spelprogramma uitstekend combineren met andere arrangementen. Wat dacht u van een leuke rondvaart of een workshop. Een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Niets is onmogelijk!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan