020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinair Vergaderen in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Culinair Vergaderen in Amsterdam

Kom Culinair vergaderen in het centrum van Amsterdam. Mokum Events heeft een opmerkelijk smakelijke vergaderlocatie voor u: de keuken van een kookschool.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Sfeervol en ruim, voorzien van alle gemakken en faciliteiten in een kookstudio. En uitermate geschikt voor een bijzonder vergaderarrangement!

Bij de vergadering is onbeperkte koffie, thee, roomboterkoekjes, water, frisdranken en een uitgebreide lunch inbegrepen. Ook zijn er mintjes, notitieblokken en pennen in de zaal aanwezig voor de gasten.

12.30 - 13.30 Lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering kunt u genieten van een uitgebreide lunch.

13.30 - 15.30 Vervolg vergadering

Na de lunch kunt u aanvangen met de middagsessie van uw vergadering.

15.30 - 17.00 Wandeling door het echte Mokum

Aan het einde van de middag, als de voorzitter de vergadering heeft gesloten, is het tijd om de benen te strekken en een frisse neus te halen. Onder begeleiding van een professionele gids van Mokum Events maken we een stadswandeling door het oude hart van Amsterdam.

We wandelen langs de Grachtengordel: de oorsprong van de stad en door de wereldberoemde Mokumse volksbuurt De Jordaan. Uw gids vertelt van oude gebouwen, opmerkelijke gebeurtenissen en markante Mokumers.

17.00 - 21.00 Kookworkshop

Na de wandeling komen we terug bij de kookschool voor het diner. Dat dient u alleen wel zelf te bereiden! Onder begeleiding van een professionele kok wordt het menu aan u voorgelegd.

Vervolgens gaat u per team de verschillende onderdelen van het menu bereiden. Lekker, leuk en leerzaam! U maakt kennis met bijzondere ingrediënten en kookmethodes.

Als het gehele menu bereid is, serveert u het zelf uit aan uw groepsgenoten; zij zullen uw kookkunsten beoordelen..! Onder het genot van een goed glas wijn zal het menu worden genuttigd en gekeurd. Een prachtige afsluiting van een vergaderdag in Amsterdam!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan