Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinair Vergaderen in Amsterdam

Details over dit uitje
Culinair Vergaderen Kookstudio Mokum Events Amsterdam

Kom Culinair vergaderen in het centrum van Amsterdam. Mokum Events heeft een opmerkelijk smakelijke vergaderlocatie voor u: de keuken van een kookschool.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Sfeervol en ruim, voorzien van alle gemakken en faciliteiten in een kookstudio. En uitermate geschikt voor een bijzonder vergaderarrangement!

Bij de vergadering is onbeperkte koffie, thee, roomboterkoekjes, water, frisdranken en een uitgebreide lunch inbegrepen. Ook zijn er mintjes, notitieblokken en pennen in de zaal aanwezig voor de gasten.

12.30 - 13.30 Lunch

Na het ochtendgedeelte van uw vergadering kunt u genieten van een uitgebreide lunch.

13.30 - 15.30 Vervolg vergadering

Na de lunch kunt u aanvangen met de middagsessie van uw vergadering.

15.30 - 17.00 Wandeling door het echte Mokum

Aan het einde van de middag, als de voorzitter de vergadering heeft gesloten, is het tijd om de benen te strekken en een frisse neus te halen. Onder begeleiding van een professionele gids van Mokum Events maken we een stadswandeling door het oude hart van Amsterdam.

We wandelen langs de Grachtengordel: de oorsprong van de stad en door de wereldberoemde Mokumse volksbuurt De Jordaan. Uw gids vertelt van oude gebouwen, opmerkelijke gebeurtenissen en markante Mokumers.

17.00 - 21.00 Kookworkshop

Na de wandeling komen we terug bij de kookschool voor het diner. Dat dient u alleen wel zelf te bereiden! Onder begeleiding van een professionele kok wordt het menu aan u voorgelegd.

Vervolgens gaat u per team de verschillende onderdelen van het menu bereiden. Lekker, leuk en leerzaam! U maakt kennis met bijzondere ingrediënten en kookmethodes.

Als het gehele menu bereid is, serveert u het zelf uit aan uw groepsgenoten; zij zullen uw kookkunsten beoordelen..! Onder het genot van een goed glas wijn zal het menu worden genuttigd en gekeurd. Een prachtige afsluiting van een vergaderdag in Amsterdam!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan