Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen met Uitzicht op Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen Met Uitzicht Mokum Events Amsterdam

Ga eens vergaderen met uitzicht op de skyline van Amsterdam Centrum. Een arrangement in het Center Tower, door Mokum Events voor u gereserveerd.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Pal naast het Centraal Station en hoog boven het oude Mokum, in een moderne en rustgevende sfeer.

Alle zalen zijn rookvrij en uiteraard voorzien van airconditioning.

12.30 - 13.30 Lunch

Na de vergadering wordt u voor een uitgebreid Lunchbuffet verwacht in het restaurant van Regardz. Bekijk de oude binnenstad vanaf tientallen meters hoogte, terwijl u geniet van een heerlijke lunch.

13.30 - 18.00 Amsterdam Express

Na de lunch gaan we ècht aan het werk! De naam Amsterdam Express is gebaseerd op de populaire tv-serie Peking Express: een serie waarin een aantal koppels probeert al liftend aan de hand van opdrachten en krachtmetingen, een weg te vinden dwars door een onherbergzaam gebied ergens op aarde.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u eenzelfde avontuur aan in Amsterdam Express; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u op uw weg ontmoet. U hebt maar één doel: aan de hand van de soms cryptische aanwijzingen zo snel mogelijk en zonder geld uit te geven naar het volgende checkpoint te komen, ergens in de binnenstad, om uiteindelijk de finale te halen...!

Onderweg ontvangt u van Mokum Events medewerkers opdrachten. Dit kan van alles zijn: een fysieke test of een geraffineerde puzzle. Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel!

Vind de oplossingen, ga zo snel mogelijk naar het volgende checkpoint en win Amsterdam Express!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan