Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in een Kunstatelier in Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen In Kunstatelier Mokum Events Amsterdam

Mokum Events heeft voor u een unieke vergaderlocatie: sfeervol, licht en rustgevend Vergaderen in een Kunstatelier aan een gracht in Amsterdam.

Midden in het centrum, met uitzicht over het water.

Hier kunt u in alle rust vergaderen aan rustieke lange vergadertafels.

12.30 - 14.00 Grand lunch

Tussen de middag wordt u een zeer exclusieve 'Grand Lunch' geserveerd.

14.00 - 15.30 Boottocht op een salonboot

Na de lunch gaan we met zijn allen via de privé-steiger aan het atelier aan boord van een salonboot. Tijdens de boottocht door de Amsterdamse grachten kunt u de eventuele stress van de vergaderochtend van u af laten vloeien.

15.30 - 17.00 Schilderworkshop

Na ongeveer 1,5 uur varen meren we weer aan bij het atelier en gaan we van boord. We laten u vervolgens deelnemen aan een schilderworkshop, onder leiding van deskundige schilders.

Ontdek uw verborgen talenten en creativiteit!

U maakt u kennis met de diverse schildertechnieken, de verschillende kwasten, de verfsoorten en, niet onbelangrijk; de verschillende kleuren en hun effecten. Vervolgens mag u aan de bak! Creëer uw eigen meesterwerk en schilder alles wat u op dat moment in uw hoofd hebt! Altijd goed en mislukt nooit!

U durft (nog) niet? Geeft niets: we kunnen ook met de hele groep 1 groot schilderij maken! U zult zien wat een geweldige ervaring dat is! En wat een verrassend resultaat dit zal geven!

Ervaar de rustgevende werking van het schilderen en laat u beïnvloeden door alle kleuren.

17.00 - 17.30 Naborrel

Nadat we uitgeschilderd zijn en we de kwasten en onze handen hebben schoongemaakt, gaan we elkaars werk bekijken onder het genot van een borrel. Hiermee sluiten we tevens deze creatieve vergaderdag af.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan