020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in een Kunstatelier in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in een Kunstatelier in Amsterdam

Mokum Events heeft voor u een unieke vergaderlocatie: sfeervol, licht en rustgevend Vergaderen in een Kunstatelier aan een gracht in Amsterdam.

Midden in het centrum, met uitzicht over het water.

Hier kunt u in alle rust vergaderen aan rustieke lange vergadertafels.

12.30 - 14.00 Grand lunch

Tussen de middag wordt u een zeer exclusieve 'Grand Lunch' geserveerd.

14.00 - 15.30 Boottocht op een salonboot

Na de lunch gaan we met zijn allen via de privé-steiger aan het atelier aan boord van een salonboot. Tijdens de boottocht door de Amsterdamse grachten kunt u de eventuele stress van de vergaderochtend van u af laten vloeien.

15.30 - 17.00 Schilderworkshop

Na ongeveer 1,5 uur varen meren we weer aan bij het atelier en gaan we van boord. We laten u vervolgens deelnemen aan een schilderworkshop, onder leiding van deskundige schilders.

Ontdek uw verborgen talenten en creativiteit!

U maakt u kennis met de diverse schildertechnieken, de verschillende kwasten, de verfsoorten en, niet onbelangrijk; de verschillende kleuren en hun effecten. Vervolgens mag u aan de bak! Creëer uw eigen meesterwerk en schilder alles wat u op dat moment in uw hoofd hebt! Altijd goed en mislukt nooit!

U durft (nog) niet? Geeft niets: we kunnen ook met de hele groep 1 groot schilderij maken! U zult zien wat een geweldige ervaring dat is! En wat een verrassend resultaat dit zal geven!

Ervaar de rustgevende werking van het schilderen en laat u beïnvloeden door alle kleuren.

17.00 - 17.30 Naborrel

Nadat we uitgeschilderd zijn en we de kwasten en onze handen hebben schoongemaakt, gaan we elkaars werk bekijken onder het genot van een borrel. Hiermee sluiten we tevens deze creatieve vergaderdag af.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan